Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Χρήση του Security.Policy;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 27-10-2006, 10:25. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-10-2006, 12:31 19085

Χρήση του Security.Policy;

Μήπως ξέρει κανείς πως χρησιμοποιείται η κλάση System.Security.Policy.Evidence;

Χρησιμοποιώντας αυτό το άρθρο, έχω δημιουργήσει μια κλάση που παίρνει VB.NET ή C# κώδικα σε string και τον εκτελεί, όπως έκανε και το παλιό COM Scripting component με την VBScript. Σκοπός η πιο ευέλικτη παραμετροποίηση μιας διαδικασίας. Το πρόβλημα είναι ότι ο κώδικας εκτελείται κάτω από το security zone και code group του υπόλοιπου κώδικα, το οποίο δεν είναι ασφαλές.

Στην όλη διαδικασία εμπλέκεται η κλάση CompilerProperties, μέσω της οποίας ορίζονται κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με το πως θα λειτουργήσει ο compiler για την εκτέλεση του κώδικα. Η κλάση αυτή έχει το property Evidence (τύπου System.Security.Policy.Evidence) μέσω του οποίου μπορεί κανείς να ορίσει τα δικαιώματα που θα έχει αυτός ο κώδικας. Μήπως ξερει κανείς πως χρησιμοποιείται; Στο System.Security.Policy, μαζί με την Evidence, υπάρχουν διάφορες κλάσεις που σχετίζονται με code groups και security zones αλλά δεν έχω βρει κάπου επαρκής πληροφορίες!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  27-10-2006, 02:50 19315 σε απάντηση της 19085

Απ: Χρήση του Security.Policy;

Νομίζω οτι σε αυτό το άρθρο στο MSDN Magazine, το οποίο είναι ένα μικρό βιβλίο βέβαια, ο κύριος Don Box θα σε καλύψει :)
    ( Χρόνια πολλά ;] )

Angel
    O:]
  •  27-10-2006, 10:25 19323 σε απάντηση της 19315

Απ: Χρήση του Security.Policy;

Δεν απομένει παρά να βρω λίγο χρόνο να το διαβάσω! Ευχαριστώ που ξέθαψες το ερώτημά μου και ευχαριστώ και για τα χρόνια πολλά!
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems