Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εγκατάσταση VS 2005 SP 1. Προσοχή στον ελεύθερο χώρο.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò entrodus. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 03-01-2007, 18:29. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-01-2007, 12:23 22975

Εγκατάσταση VS 2005 SP 1. Προσοχή στον ελεύθερο χώρο.

Μην τολμήσει κανείς να κάνει εγκατάσταση SP I με ελεύθερο χώρο λιγότερο από 2 GB γιατί θα του σκίσει τα πάντα.
    Είμαι στην δυσάρεστη θέση να το πιστοποιήσω και εγώ αυτό.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση ούτε το αρχικό VS 2005 !!!!!

PS. Υπάρχει ένα post απο έναν ομοιοπαθή που περιγράφει κάποια γενικά βήματα για να στρώσει κανείς την εγκατάσταση.
    (άλλη όρεξη δεν είχα γμτ πρώτες μέρες του χρόνου)
    The Bible was written by the same people
    who said the Earth was flat.
  •  03-01-2007, 12:38 22976 σε απάντηση της 22975

Απ: Εγκατάσταση VS 2005 SP 1. Προσοχή στον ελεύθερο χώρο.

Εαν κλείσεις το caching με ένα registry hack δεν θα έχεις πρόβλημα.. Το είχα διαβάσει σε ένα blog αλλά δεν θυμαμέ σε ποιο Tongue TiedSad.. Επίσης όταν το κλείσεις μειώνεται αισθητά και ο χρόνος εγκατάστασης!
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  03-01-2007, 13:57 22982 σε απάντηση της 22976

Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη, έχω όμως περισσότερα data.
    Το πρόβλημα το δημιουργεί το framework 2 !!!

Το απεγκατέστησα, και όταν προσπαθώ να το ξαναεγκαταστήσω μου χτυπάει error στο fusion.dll.
    Τσεκάρω dependencies του fusion.dll και δεν μπορεί να εντοπίσει το αρχείο MSVCR80.DLL!!!

Το MSVCR80.DLL εντωμεταξύ το έχω σε 2 διαφορετικά directories στον υπολογιστή μου, σε διαφορετικές αντίστοιχα version:

Ver: 8.0.50727.42
    C:\WINDOWS\winsxs\x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_0de06acd
    Ver: 8.0.50727.163
    C:\WINDOWS\winsxs\x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.163_x-ww_681e29fb

Για κάποιο λόγο όμως, ο installer του .NET Framework 2, ή μάλλον καλύτερα το αρχείο fusion.dll το ψάχνει απο κάπου αλλού?
    Απο πού όμως?!?!
    Έχει να προτείνει κανείς τίποτα?

•  03-01-2007, 15:12 22986 σε απάντηση της 22975

Βρήκα λύση...

Δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί αν δημιουργήσει αργότερα, έχω κρατήσει και backup καλου κακού...

Για να δουλέψει η εγκατάσταση:
    α) ξεφορτώθηκα εντελώς όλα τα msvcr80.dll και
    β) Διέγραψα εντελώς τον φάκελο C:\WINDOWS\WinSxS\policies

•  03-01-2007, 18:29 22995 σε απάντηση της 22986

Το έχω εγκαταστήσει και εγώ. 6GB χρειάστηκε... Το ξέρω καλά γιατί δεν είχα χώρο στον δίσκο και πάντα μου τερμάτιζε η εγκατάσταση με το γνωστό μήνυμα δεν υπάρχει χώρος.

Δεν είχα προβλήματα στην εγκατάσταση όσες φορές και αν το ξαναέκανα (4) είχα όμως πρόβλημα στον SQL Server. Όλες οι βάσεις φενόντουσαν corrupted κάθε φορά που μου έβγαζε μήνυμα χωρητικότητας.

Με λίγο ψάξιμο είδα ότι όταν τα windows βγάζουν πρόβλημα στην χωρητικότητα του σκληρού πηγαίνουν και κάνουν συμπίεση στις βάσεις του SQL Server και πρέπει μετά να πας και να κάνεις uncheck το σχετικό flag. Αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα που είχα.

Μήπως είδε κανείς κάπου τι διορθώνει αυτό το SP? Δεν είδα πουθενά κάτι που να ενημερώνει τι διόρθωσαν.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems