Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Λιγη βοηθεια...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò HereticSeal. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 05-01-2007, 13:40. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-01-2007, 12:44 23065

Idea [I] Λιγη βοηθεια...

Γεια σας, θελω να γραψω ενα προγραμμα το οποιο θα λειτουργει οπως το NetNanny. Αυτο που δεν ξερω, ειναι το πως να κανω αυτο

το προγραμμα  μην μπορει να τερματιστει απο τον task manager. Το προγραμμα μου ξεκιναει με τα windows αλλα τερματιζεται ευκολα απο

τον tskmgr.exe. Θα ηθελα να τερματιζεται μονο απο το παραθυρο το προγραμματος μου που ζητα εναν κωδικο. Μπορει κανεις να βοηθήσει;

Ευχαριστω εκ των προτερων...

The heretic seal beyond divine...
  •  05-01-2007, 13:18 23069 σε απάντηση της 23065

Απ: Λιγη βοηθεια...

Για να καταφέρεις να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις Hook τα Window Messages τα οποία δέχεσαι στην εφαρμογή σου, ώστε να δράσεις κατάλληλα όταν λάβεις το WM_KILL, WM_CLOSE, WM_EXIT και κανα δυο ακόμα που δεν τα θυμάμε απέξω. Δεν είναι όμως και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο εάν δεν έχεις εμπειρία..
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  05-01-2007, 13:40 23073 σε απάντηση της 23069

Απ: Λιγη βοηθεια...

Στο παρακάτω link γίνεται μια συζήτηση για το πως μπορείς να κρύψεις το πρόγραμμά σου από τον task manager. Βέβαια το ότι δεν φαίνεται δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να το κλείσει. Είναι μια απλή λύση. (δεν έχω δοκιμάσει τον κώδικα, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα)

http://www.codeguru.com/forum/showthread.php?t=406555
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems