Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μήνυμα λάθους για την πλατφόρμα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 10-03-2007, 12:38. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-03-2007, 15:57 26205

Μήνυμα λάθους για την πλατφόρμα

Καλησπέρα,
    Έκανα χτές format στο pc  μου και τώρα πάω να ανοίξω κάποιοες εφαρμογές που έχω φτιάξει σε compact framework δεν ανοίγουν..
    βγάζει μήνυμα λάθους:
    the project could not be opened because it refers to a device platform that does not exist in your datastore....
    τι σημαίνει αυτό..
    τις ίδιες ενέργειες με την προηγούμενη φορά έκανα.
    ευχαριστώ εκ των προτέρων
  •  09-03-2007, 17:29 26216 σε απάντηση της 26205

Απ: Μήνυμα λάθους για την πλατφόρμα

Μήπως μπορείς να εξηγήσεις ποιές είναι αυτές οι ενέργειες? Φαίνεται σαν να ξέχασες να εγκαταστήσεις κάποιο SDK. Έχεις εγκαταστήσει την έκδοση του Windows Mobile SDK ή Pocket PC SDK που αντιστοιχεί στο project?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  10-03-2007, 09:07 26250 σε απάντηση της 26216

εγκατέστησα το vs 2005,sql server mobile 5 και για replication..αυτα δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα εγκαταστήσει και κάτι ακόμα.
  •  10-03-2007, 12:38 26257 σε απάντηση της 26250

Φαντάζομαι ότι το παραπάνω μήνυμα σου το επιστρέφει το VS.

Εγώ θα πρότεινα το εξής: Άνοιξε το project .vbproj ή .csproj σε έναν επεξεργαστή κειμένου και προσπάθησε να καταλάβεις από τις εκδόσεις των references πια έκδοση του compact framework χρησιμοποιείς. Ίσως τελικά είχες εγκατεστημένο και χρησιμοποιούσες και κάτι ακόμα που δεν είχες αντιληφθεί.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems