Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Τί θα θέλατε από το MCP?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 22-06-2005, 01:03. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-06-2005, 21:34 2985

Umbrella [um] Τί θα θέλατε από το MCP?

Στα πλαίσια της Teched θα γίνουν δύο focus group meetings των 12 ατόμων για το μέλλον του προγράμματος MCP. Ελπίζω να είμαι στο ένα από τα δύο και θα ήθελα να μεταφέρω τις δικές σας ιδέες και προτάσεις. Γι αυτό, ό,τι προτάσεις έχετε, ό,τι απορίες, γκρίνιες, όσο τρελές και αν είναι, γράψτε τες για να τις μεταφέρω.

Πρόταση 1η: Στην Ισπανία, όποιος παίρνει MCAD κερδίζει XBOX. Πρέπει να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα!
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  22-06-2005, 00:11 2986 σε απάντηση της 2985

Re: Τί θα θέλατε από το MCP?

Προσωπικά, αυτό που θα ήθελα να δω είναι, οι προσφορές που δίνονται σαν benefit της πιστοποίησης, να μην είναι focused για το χώρο των system engineers, αλλά και για το χώρο των developers. Αυτή τη χρονική στιγμή, η κατανομή είναι άνιση...

Πχ. αν πάμε στην σελίδα των MCP Regional pages και συγκεκριμένα στην ελληνική, ο τίτλος του MCSD δεν αναφέρεται καν στο τμήμα των Certifications! Μην γίνει λόγος για τα special offers...

Δεν θυμάμαι ποτέ να μου έχει σταλεί, Beta από Visual Studio γιατί είμαι MCP σχετικά με το developement, αλλά μπορώ να θυμιθώ στιγμές που μου είχαν αρνηθεί την Beta, των Windows 2000 συγκεκριμένα. Με μεγάλη δική μου πίεση έγινα Beta tester στα ελληνικά Windows XP, και γενικά έχω πρόβλημα στο να έχω Beta, για να μπορώ να δω καινούργια προϊόντα. Δεν νομίζω ότι ένας MCP που είναι στο χώρο του System Engineering να έχει τα ίδια προβλήματα.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  22-06-2005, 01:03 2987 σε απάντηση της 2986

Re: Τί θα θέλατε από το MCP?

Αμ, στις Teched? Οι MCSE, MCTs έχουν ειδική μεταχείριση, οι MCSD ...
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems