Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

πρόβλημα του css?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Anastasia_M. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Anastasia_M στις 06-06-2007, 23:02. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-06-2007, 13:18 32520

πρόβλημα του css?

Καλησπέρα. Έχω πάρει ένα έτοιμο template το οποίο ειναι φτιαγμένο με css. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι σε κάποιους Internet Explorers αλλάζει μορφή το site και μετακινείται ένα μέρος του πιο κάτω(με monzilla δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα). Θα σας δείξω πως πρέπει να είναι και πως εμφανίζεται σε κάποια pc. Απλά δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει και πως θα το διορθώσω.

Πρέπει να είναι

και πως αλλάζει

Ευχαριστώ πολύ

•  03-06-2007, 19:08 32531 σε απάντηση της 32520

Απ: πρόβλημα του css?

Δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει έτσι κάτι. Θα ήταν καλύτερα να κατέγραφες τις εκδόσεις του IE που παρουσιάζουν το πρόβλημα, ή να ανεβάσεις την σελίδα κάπου ώστε να μπορέσουν να δουν τον HTML κώδικα και άλλοι, μηπως και εντοπίσουν κάποιο πιθανό σφάλμα.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  04-06-2007, 00:29 32560 σε απάντηση της 32531

το site ειναι www.karanou.gr και ο κώδικας του css είναι τ αρχείο http://www.karanou.gr/new/css/1.css.
  •  04-06-2007, 01:03 32563 σε απάντηση της 32560

Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε στον IE6. Δοκίμασε στο #content style να κάνεις το width από 500px στα 497px

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  06-06-2007, 23:02 32689 σε απάντηση της 32563

George J. Capnias:

Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε στον IE6. Δοκίμασε στο #content style να κάνεις το width από 500px στα 497px

George J.

Καλησπέρα.

Μετά από αρκετό ψάξιμο και δοκιμές το λαθος βρισκόταν σε αυτό ακριβώς το σημείο, στο width απο 500 να το βάλω σε 497. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems