Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VS toolbox component Και Grid

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pontifikas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pontifikas στις 01-07-2005, 12:02. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-06-2005, 18:04 3240

VS toolbox component Και Grid

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που είναι το base component του toolbox του Designer στο VS.Θέλω να φτοιάξω κάτι παρόμοιο.

Επίσης(για να μην φτοιάχνω καινούριο post) , γνωρίζει κανείς κανένα καλό Grid(κατά προτίμηση free) για να χρησιμοποιήσω. Έχω της Component One αλλά έχει τρισάθλιο documendation(βασικά δεν έχει καθόλου Stick out tongue) και επιπλέον όπως είπα το θέλω free.
  •  01-07-2005, 00:51 3249 σε απάντηση της 3240

Re: VS toolbox component Και Grid

Ως προς το πρώτο ερώτημά σου, toolbox-like controls μπορείς να βρεις σε πολλά χρώματα και σχέδια, δωρεάν και μη (πχ. εδώ). Αυτό που κάνει ιδιαίτερο το toolbox του Visual Studio είναι ότι συνεργάζεται με τον Designer για να κάνει host τα controls που φτιάχνουμε, πράγμα που γίνεται μέσα από μια σειρά interfaces που υλοποιούν τα custom controls. Παρόμοια λογική μπορείς να δεις σε αυτό το άρθρο που παρουσιάζει πως μπορείς να υλοποιήσεις έναν plug-in μηχανισμό για να προσδώσεις extensibility στην εφαρμογή σου. Μπορείς να φέρεις τον κώδικα στα μέτρα σου και αντί να εμφανίζει τα plug-ins σε menu, να τα βάζει στο custom toolbox. Αν κατάλαβα καλά, κάτι τέτοιο είναι που σε ενδιαφέρει;
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  01-07-2005, 12:02 3256 σε απάντηση της 3240

Re: VS toolbox component Και Grid

Το παραδειγματάκι στο Code Project είναι πολύ ενδοιαφέρον. Thanks.Big Smile
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems