Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προβλημα με asp.net kai access

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò it048. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 11-07-2007, 19:46. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-07-2007, 09:25 33522

Προβλημα με asp.net kai access

Σε μια asp.net εφαρμογη εχω συνδεσει μια access και ολα ηταν οκ μεχρι που πριν λιγες μερες οταν πηγαινα να γραψω στο commandText του dataAdapter μου εβγαζε "Please enter MS Jet OLE DB  Initialization information". Ολα ειναι οπως πριν και το connectionString ειναι "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\....database.mdb;Jet OLEDB:Database Password=Password;"
    Ακομα οταν παω να κανω generate Dataset μου βγαζει να κανω login και αμεσως μετα το μηνυμα "The connection could not be opened because of the following error: Cannot start your application. The workgroup information file is missing or opened exclusively by another user.."

Καμια βοηθεια?

Μηπως εχει να κανει με τπτ permissions stin access?

Ευχαριστω

•  11-07-2007, 14:06 33532 σε απάντηση της 33522

Απ: Προβλημα με asp.net kai access

Δημιούργησε ένα αρχείο με επέκταση udl, τρέξτο και δημιούργησε το connection string το οποίο το βλέπεις ανοίγοντάς το με ένα απλό κειμενογραφο
  •  11-07-2007, 19:46 33535 σε απάντηση της 33522

Απ: Προβλημα με asp.net kai access

it048:
    Ακομα οταν παω να κανω generate Dataset μου βγαζει να κανω login και αμεσως μετα το μηνυμα "The connection could not be opened because of the following error: Cannot start your application. The workgroup information file is missing or opened exclusively by another user.."

Μηπως εχει να κανει με τπτ permissions stin access?

Το αρχείο της Access ανοίγει κανονικά όταν το κάνεις διπλό click; Μήπως έχουν οριστεί κάποιοι χρήστες στην βάση που δεν υπάρχουν στο μηχάνημα που κάνεις την ανάπτυξη;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems