Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργώντας help files

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 23-07-2007, 12:18. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-07-2007, 09:15 33685

Δημιουργώντας help files

καλημέρα,

θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα για να δημιουργώ αρχεία βοήθειας για τις εφαρμογές μου.

ευχαριστώ.

•  23-07-2007, 10:34 33686 σε απάντηση της 33685

Απ: Δημιουργώντας help files

Υπάρχουν πολλά όπως καταλαβαίνεις.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Help & Manual. Είναι αρκετά παλιό στον χώρο και πολύ δυνατό.

Στο Visual Studio SDK υπάρχει δωρεάν το Help Studio Lite. Έχει αρκετά λιγότερες δυνατότητες βέβαια.

Φυσικά μπορείς να γράφεις απλές html σελίδες και να χρησιμοποιήσεις το HTML Help Workshop για να τις ενώσεις σε ένα chm. Είναι αρκετά πιο επίπονο βέβαια.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  23-07-2007, 11:44 33689 σε απάντηση της 33686

και εφόσον το δημιουργήσω πώς θα μπορέσω να το καλέσω απο το πρόγραμμα.έχω ένα μενού βοήθεια και όταν το πατάει ο χρήστης θα πρέπει να ανοίγει το αρχείο αυτό.

ευχαριστώ

•  23-07-2007, 12:18 33690 σε απάντηση της 33689

Ευτυχώς το .NET έκανε τα πράγματα αρκετά εύκολα σε αυτό τον τομέα. Παλιά έπρεπει να καλείς Win32 API!

Θα βρεις ολοκληρωμένες οδηγίες εδώ: http://www.codeproject.com/dotnet/HelpIntegrationInDotNet.asp

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems