Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

PostBAck & Infragistics WebGrid

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thanad. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος thanad στις 15-07-2005, 11:28. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-07-2005, 19:59 3476

PostBAck & Infragistics WebGrid

Γειά χαρά σε όλους.

Χρησιμοποιώ τα Infragistics Control και θέλω σε ένα Grid, όταν επιλέγει μια γραμμή ο χρήστης να πέρνω μια συγκεκριμένη τιμή απο αυτή την γραμμή και στη συνέχεια να ενημερώνω με την τιμή αυτή ένα txtBox σε ένα άλλο παράθυρο, όπου το ανοίγω με JScript.

Όλα αυτά όμως, χωρίς το Grid κατά την επιλογή να κάνει PostBack.
    To κείμενο  που υπάρχει εδώ, http://www.dotnetzone.gr/forums/ShowPost.aspx?PostID=1406, δεν με βοήθησε.

Αυτή τη στιγμή στον κώδικά μου υπάρχει το εξείς:

Private Sub grdSalesError_SelectedRowsChange(ByVal sender As Object, ByVal e As Infragistics.WebUI.UltraWebGrid.SelectedRowsEventArgs) Handles grdSalesError.SelectedRowsChange

'

Me.ErrorAutonum = e.SelectedRows(0).Cells(0).Text

Me.btnChoice.Enabled = True

'

End Sub

όπου Me.ErrorAutonum = η τιμή που θέλω να πάρω.

Αν δεν χρησιμοποιήσω το SelectedRowChange, που είναι υπεύθυνο για το PostBack, πως αλλιώς μπορώ να πάρω την τιμή που θέλω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(thanad)
    Dimos K. Thanasoulas
    Athens
  •  14-07-2005, 21:49 3477 σε απάντηση της 3476

Re: PostBAck & Infragistics WebGrid

Λύση στο πρόβλημα που θέτεις υπάρχει.

Το μισό είναι πως να κάνεις ένα control να τρέξει ένα javascript client side. Έχουμε ένα post πως να το κάνεις αυτό:
    JScript and ASP.NET.

Το άλλο μισό είναι πως να πείσεις το control σου για κάθε γραμμή των δεδομένων να γράφει τον παραπάνω κώδικα.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το control, για να ξέρω ακριβώς να σου περιγράψω τη διαδικασία. Σε γενικές γραμμές το control θα πρέπει να έχει ένα event παρόμοιο με το ItemDataBound του asp:Repeater - αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που μια γραμμή δεδομένων περνά στο control για να γίνει render σε HTML. Σε αυτό το event θα πρέπει να κάνεις attach μια ρουτίνα, που θα κάνει αυτή το DataBind, όχι αυτόματα πλέον, και θα μπορεί να γράφει τον κώδικα για σένα.

Βρίσκοντας το αντίστοιχο event για το control σου, λογικά μέσα στο documentation του, υπάρχει πιθανότητα να έχει ένα τέτοιο παράδειγμα.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  15-07-2005, 11:28 3487 σε απάντηση της 3476

Re: PostBAck & Infragistics WebGrid

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Την λύση την έδωσα βέβαια διαφορετικά, καθώς δεν θέλω να γράφω client side script στο HTML της σελίδας.

Private Sub btnChoice_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnChoice.Click

'

For i = 0 To Me.grdSalesError.Rows.Count - 1

'

If Me.grdSalesError.Rows(i).Selected = True Then

Me.ErrorAutonum = Me.grdSalesError.Rows(i).Cells(0).Text

End If

'

Next i

'

Dim scriptOpen As String

scriptOpen = "<script language='javascript'>" & vbCrLf _

& "window.open('MyNewPage.aspx', 'newWindow' , 'width=800, height=550, status=yes,resizable=yes,toolbar=no,menubar=no,scrollbars=no, top = 60, left = 100');" & vbCrLf _

& "</script>" & vbCrLf

ScriptArray(0) = Me.ErrorAutonum

Session("ErrorID") = ScriptArray

Page.RegisterClientScriptBlock("ErrorJscript", scriptOpen)

'

End Sub

Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ μιας και όποτε έχω κάνει post ή απάντηση είναι πάντα άμμεση.

(thanad)
    Dimos K. Thanasoulas
    Athens
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems