Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Merge 2 Doc files

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thanosk. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 28-12-2007, 14:29. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-12-2007, 11:22 38613

    Merge 2 Doc files

    Καλημέρα παιδιά.

    Έχω φτιάξει μια εφαρμογή που κάνει export αρχεία Doc. Υπάρχει κάποιος τρόπος όπου να κάνω ενοποίηση των αρχείων σε 1 σύμφωνα με κάποια κριτήρια αφού έχουν γίνει export?

    Φιλικά
  •  26-12-2007, 16:08 38632 σε απάντηση της 38613

    Απ: Merge 2 Doc files

    Φαντάζομαι ότι το merge που εννοείς, δεν είναι το ένα να γίνει copy στο τέλος του άλλου; Θα ήταν συνετότερο, να κάνεις export τα δεδομένα σου σε Excel ή .csv format, αν το υποστηρίζει η εφαρμογή σου, και να κάνεις το merge μέσα από το Excel.

     

    George J.

     


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  28-12-2007, 13:15 38677 σε απάντηση της 38632

    Απ: Merge 2 Doc files

    Τα αρχεία που γίνονται export είναι σε PDF ή DOC, οπότε δεν ξέρω αν μπορώ, και πώς, να το κάνω
  •  28-12-2007, 14:29 38684 σε απάντηση της 38677

    Απ: Merge 2 Doc files

    Τί εννοείς merge? Η ερώτηση είναι κάπως ανοικτή και επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Για να λες ότι έχεις doc αρχεία και επειδή έκανες post στο Winforms forum υποθέτω ότι θέλεις να φτιάξεις μία desktop εφαρμογή η οποία θα δουλεύει σε μηχανήματα που ήδη έχουν Word, όχι όμως το 2007. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να δουλέψεις με το OpenXML SDK.

        Αν εννοείς το Mail Merge που έχει το Word, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσω Interop τις κλάσεις του Office για να εκτελέσεις το mail merge. Ρίξε μία ματιά και στο Visual Studio Tools for Office, το οποίο μπορεί να σε διευκολύνει. Αν εννοείς κάτι άλλο, μπορείς να διαβάσεις (πάλι με τις interop κλάσεις) τα περιεχόμενα ενός αρχείου και να τα προσθέσεις σε ένα άλλο.
        Αν δεν είσαι σίγουρος ότι το Word θα είναι εγκατεστημένο στο μηχάνημα του χρήστη και ΑΝ τα doc είναι αποθηκευμένα σε μορφή XML (υποστηρίζεται από το Office XP και μετά νομίζω) θα μπορούσες να πειράξεις απευθείας το XML των αρχείων.

    Αν θέλεις κάτι άλλο θα πρέπει να μας το εξηγήσεις


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems