Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Master Page

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 01-12-2007, 10:20. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-11-2007, 11:16 37757

Master Page

Για χαρά σε όλους

Κατα καιρούς μου εμφανιζόταν ένα περίεργο error σχετικά με τιs master pages "Unable to cast object X master ..." αλλά τελικά η λύση βρέθηκε εδώ http://support.microsoft.com/kb/934839/

Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρετε από την εμπειρία σας, αν αυτή η λύση είναι η σωστή και δεν υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργηθεί πάλι τέτοιο error. Ή αν πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω ...?

Βγάζω live σύντομα ένα site και όταν μου έσκασε αυτό το error έπαθα λίγο, αλλά ευτυχώς ήμουν στον test server.

Ευχαριστώ

•  01-12-2007, 10:20 37903 σε απάντηση της 37757

Απ: Master Page

Θα μπορούσες να λάβεις τα μέτρα σου κάνοντας pre-compile το web application σου. Αν και πιστεύω ότι αν δεν το κάνει με την πρώτη φορά δεν θα το κάνει ποτέ - την πρώτη φορά που κάποιος client ζητήσει την σελίδα, αυτή θα γίνει compile στο προσωρινό αποθηκευτικό χώρο του ASP.NET και τις επόμενες φορές. Από την στιγμή κάθε φορά που θα ζητηθεί η ίδια σελίδα, δεν θα γίνεται compile, αλλά θα φορτώνεται η compiled έκδοση. Αν και από αυτά που περιγράφει το KB άρθρο, δίνεται η εντύπωση ότι το πρόβλημα προκύπτει από τις πολλαπλές εκδόσης της compiled σελίδας μέσα στο προσωρινό αποθηκευτικό χώρο του ASP.NET, που συνήθως συμβαίνει κατά την φάση της ανάπτυξης, και όχι σε τελικό server...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems