Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Postback σε νέο παράθυρο

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 19-12-2007, 11:12. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-12-2007, 12:40 38462

Postback σε νέο παράθυρο

Γεια σας.

Στην homepage έχω τρείς φόρμες. Μία στο header η οποία είναι η αναζήτηση στα άρθρα του site, μία στο κέντρο που περιλαμβάνει username & password για να κάνεις login στην περιοχή των πελατών και τέλος, μία στο footer που κάνει αναζήτηση σε κάποιους αντιπροσώπους.
    'Αρα έχω και 3 submit buttons για κάθε μία φόρμα. Έχω όμως 2 προβλήματα :

α) Όταν συμπληρώνω τα username & password θα πρέπει να γίνεται postback σε διαφορετικό url, όμως θα πρέπει να ανοίγει υποχρεωτικά σε νέο παράθυρο. Δεν θέλουμε να φεύγει ο user από την homepage. Έτσι χρησιμοποιώ στο onclick του button Login :

1
    2
    3
    4
    5
    6
    protected void TryToLogin(object sender, EventArgs e)
    {
    Page.Form.Target = "_blank";
    btnLogin.PostBackUrl = "http://main.xxxxx.gr/loginarea/login.jsp";
    Page.Form.Target = "_self";
    } // end of TryToLogin

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ότι αυτό παίζει αλλά μετά όταν κάνω αναζήτηση στις άλλες 2 φόρμες, συνεχίζει να μου τις ανοίγει σε
    νέο παράθυρο και το χειρότερο έχει κρατήσει το url του Login

β) Είμαι πάλι στην homepage και κάνω απλά click μέσα στο textbox του username και πατάω ENTER. Αυτόματα ενεργοποιείται το errormessage της
    αναζήτησης. Θέλω για κάθε enter να ενεργοποιείται το αντίστοιχο errormessage. Είδα οτι στην σελίδα αυτή http://www.dotnetzone.gr/cs/user/EmailForgottenPassword.aspx έχετε δύο φόρμες και το έχετε υλοποιήσει με το keydown. Πώς το δηλώνεται ακριβώς και σας παίζει μια χαρά ?

Ευχαριστώ πολύ

•  19-12-2007, 11:12 38490 σε απάντηση της 38462

Απ: Postback σε νέο παράθυρο

Η υλοποίηση της σελίδας Login του dotNETZone είναι μέρος του προιόντος Community Server της Telligent - δεν είναι δική μας.

Για να μπορέσεις να έχεις λάθη ανά φόρμα όταν έχεις περισσότερα από ένα submit σε μία σελίδα aspx, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το group validation. Μπορείς στα controls ανά form να ορίσεις ότι είναι στο ίδιο group και να μην παίρνεις π.χ. τα μηνύματα από το search, όταν προσπαθείς να κάνεις Login.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems