Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Remapping

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò m6s. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 26-12-2007, 16:12. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-12-2007, 23:02 38524

Remapping

Καλησπέρα και σε αυτό το μέρος... :-)

Μου έτυχε κάτι άσχημο και ίσως και πολύ λογικό. Φαίνεται εξαιτίας κακού design αλλα και προσωπικών νευρων για ενα dataset...το πλήκτρο ESCAPE εφυγε απο την θέση του στο πληκτρολόγιο του φορητού. Και έτσι εμεινα χωρίς esc.

Ψάχνωντας για κάποια βοήθεια περισσότερο σε C# το μόνο που βρήκα ηταν 2 προγράμματα, ενα με κώδικα ενα χωρίς (που και το φοβηθηκα) για remapping στο πληκτρολόγιο.Το με κώδικα είναι στο : http://www.sellsbrothers.com/tools/#scancodeMapper, στον οποίο συγγραφέα, έστειλα ενα μήνυμα μήπως μπορεί να εξηγήσει περισσότερα για τον κώδικα...

Ξέρει κάποιος πώς μπορεί να γίνει το remapping? Το μόνο που εντόπισα επίσης είναι μια σελίδα της microsoft που μιλάει γενικά για ενα software keyboard layout mapper....και με κάποια παραδείγματα, που έμοιαζε να θές ενα εργαλείο, αλλά ποιο δεν κατάλαβα. http://www.microsoft.com/whdc/device/input/w2kscan-map.mspx

Ευχαριστώ,
    Δημήτρης
  •  26-12-2007, 16:12 38633 σε απάντηση της 38524

Απ: Remapping

Ερώτηση - τι φορητό έχεις; Με τις αγορές από το e-bay πως τα πας;

Από προσωπική εμπειρία, όταν χρειάστηκε να αλλάξα πληκτρολόγιο στο φορητό μου, ένα IBM Thinkpad που είχε έρθει με UK αγγλικό/ελληνικό πληκτρολόγιο, το αγόρασα από το e-bay και το έκανα μόνος μου. Από ότι θυμάμαι γύρω στα $50 κόστισε, περίπου €35. Αλλά μετά που είχα ρωτήσει το service, κάπου εκεί κόστιζε και στην Ελλάδα...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems