Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Φτιάξτε το δικό σας blog (τζάμπα)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò axaros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 12-08-2005, 00:04. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-08-2005, 09:28 4113

Φτιάξτε το δικό σας blog (τζάμπα)

http://www.blogger.com
    Πάνος Αβραμίδης
  •  10-08-2005, 23:49 4160 σε απάντηση της 4113

Απ:Φτιάξτε το δικό σας blog (τζάμπα)

Βέβαια αν τα θέματα του Blogging έχουν να κάνουν με developing και με Microsoft τεχνολογίες, είμαστε και εμείς εδώ.

Σύντομα θα είναι πλήρως λειτουργικά τα Blogs μας και πρόθυμα να φιλοξενήσουν όποιον το ζητήσει.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  11-08-2005, 14:57 4173 σε απάντηση της 4160

Δάσκαλε δεν το ήξερα ...
    Είχα την εντύπωση ότι θα δίνατε μόνο στους admins ...

Πάνος Αβραμίδης
  •  11-08-2005, 18:27 4178 σε απάντηση της 4160

gcapnias wrote:

Βέβαια αν τα θέματα του Blogging έχουν να κάνουν με developing και με Microsoft τεχνολογίες, είμαστε και εμείς εδώ.

Σύντομα θα είναι πλήρως λειτουργικά τα Blogs μας και πρόθυμα να φιλοξενήσουν όποιον το ζητήσει.

George J.

Γνωριζεις ποτε θα εχουμε αυτη τη δυνατοτητα ??

Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  12-08-2005, 00:04 4180 σε απάντηση της 4178

Ήδη έχω ξεκινήσει να δίνω σε χρήστες Blogs, με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερο αριθμό post, και ήδη έχουν Blog, από τα στοιχεία που έχω στο registry των μελών.

Είμαστε σε δοκιμαστική περίοδο, όχι γιατί δεν δουλεύουν τα Blogs, αλλά γιατί δεν ξέρω τι προβλήματα μπορούν να βγουν κατά την χρήση τους. Αν δεν σε πειράζει να χρησιμοποιείς το Blog και να δεχτείς την ύπαρξη κάποιων προβλημάτων, για την αρχική περίοδο, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην σου παραχωρήσουμε Blog και Photo Gallery.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems