Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Απόκρυψη του login control και εμφάνιση menu item όταν ο χρήστης συνδεθεί

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò epp1123. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος epp1123 στις 01-08-2008, 11:02. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-07-2008, 14:51 43827

Απόκρυψη του login control και εμφάνιση menu item όταν ο χρήστης συνδεθεί

Καταρχάς καλησπέρα, να μαι πάλι να ταράξω τις ισορροπίες σας. Devil

Έχουμε και λέμε:

Καταρχάς έχω μία master page σελίδα, και άλλες 5 περίπου οι οποίες όλες παιρνάνε μέσα από την master page. Στην master page επάνω έχω ένα login control. Θέλω όταν κάνει επιτυχημένο login ο χρήστης το control να είναι visible = false και όταν αποσυνδέεται να ξαναεμφανίζεται. Επίσης θέλω όταν κάνει  ο χρήστης επιτυχημένο login, να μπαίνει στο μενού ένα menu item που να λέει  " ο Λογαριασμός μου", έτσι ώστε να πάει στο user panel.

Ξέρω, ξέρω υπάρχει το web.sitemap που έχει το roles μέσα, αλλά εδώ έχω δικό πίνακα με χρήστες που δεν έχει ρόλους, δικό μου membership provider όλα custom. Βρήκα κάτι για Text Site-Map Provider αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  •  31-07-2008, 23:41 43851 σε απάντηση της 43827

Απ: Απόκρυψη του login control και εμφάνιση menu item όταν ο χρήστης συνδεθεί

Το control LoginView, που βρισκέται στην ομάδα Login, έχει δύο templates. Ένα που δείχνει στους ανώνυμους χρήστες, και ένα που δείχνει στον authenticated.

Αυτό το control το έχεις δοκιμάσει;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  01-08-2008, 11:02 43858 σε απάντηση της 43851

Απ: Απόκρυψη του login control και εμφάνιση menu item όταν ο χρήστης συνδεθεί

Καλημέρα. Το login view το δοκίμασα αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα. Μου εμφανίζει τα πάντα στο anonymous template, ακόμη και ότι έχω βάλει και στο logged in template. Όταν κάνω login ενώ έχω γεμίσει το logged in template, μου το βγάζει άδειο.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems