Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μεταφορά εργασίας Visio σε VB

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Skywalker. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 27-08-2008, 21:21. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-08-2008, 12:19 44320

Μεταφορά εργασίας Visio σε VB

Γειά σε όλους,

κατ αρχιν είναι το πρώτο μου post σε αυτό το Forum και είμαι γενικά καινούριος στον χώρο της Vb.Στα πλαίσια μιας διπλωματικής εργασίας που κάνω προσπαθώ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούν να με βοηθήσοθν να φέρω εις πέρας το πρόγραμμα που γράφω σε Vb.Πιστεύω να βρώ και εδώ χρήσιμες πληροφορίες και ένα χέρι βοηθείας.

Σε πρώτη φάση θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί αρχείο από Visio (vsd) σε Vb Project και να γίνει "ζωντανό" κατά κάποιον τρόπο.

Έχω το Visio 2003,ενώ η Vb είναι η 6.0

•  27-08-2008, 12:40 44321 σε απάντηση της 44320

Απ: Μεταφορά εργασίας Visio σε VB

Καταρχήν η VB6 έχει πεθάνει εδώ και καιρό και ο μόνος λόγος να ασχοληθεί κανείς μαζί της είναι για λόγους ψυχαγωγικούς και συναισθηματικούς! Προχώρησε γρήγορα την VB.NET ή C# και το Visual Studio 2008.

Στην ερώτησή σου τώρα. Τι περιέχει το vsd σου; Database diagram, class diagram; Τι ακριβώς θέλεις να γίνει "ζωντανό";

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  27-08-2008, 21:17 44329 σε απάντηση της 44320

Είναι κατ'εξοχίν Data Flow Diagram ,κοινώς μπουτόνς καταστάσεων με βέλη και θέλω να το μεταφέρω σε Vb ώστε κάνωντας κλικ στα μπουτόνς να ενεργοποιεί κατά καποιο τρόπο το επόμενο αλλάζοντας χρώμα και το βέλος και το επόμενο μπουτόν.Αυτό θέλει αλγόριθμο με Select Case πχ ή γίνεται κάπως μεταφορά ώστε τα μπουτόνς να γίνουν πραγματικά μπουτόνς και τα βέλη να φαίνονται κάτι σαν αίτιο και αποτέλεσμα;

Όσον αφορά την έκδοση,δοκίμασα να τρέξω το Project σε Vb2005 και με γέμισε λάθη.Προφανώς μετά την 6.0 έχει αλλάξει ο τρόπος προγραμματισμού.

•  27-08-2008, 21:21 44330 σε απάντηση της 44329

Δεν είναι δυνατόν να μετατραπεί visio data flow diagram σε κώδικα. Θα πρέπει να γράψεις τον κώδικα μόνος σου.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems