Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VS Service Pack 1 και Microsoft Debug Machine

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò epp1123. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος epp1123 στις 06-12-2008, 18:52. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-12-2008, 23:50 46653

VS Service Pack 1 και Microsoft Debug Machine

Καλησπέρα. Θέλω να εγκαταστήσω το sp1 για το vs 2008 αλλά μου βγαίνει ένα παράθυρο και μου λέει ότι πρέπει να κλείσω την εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Microsoft Debug Machine γαι να συνεχίσει την εγκατάσταση. Το μόνο σχετικό που βρήκα είχε να κάνει με τον Internet Explorer, αλλά πάλι μου βγήκε το μήνυμα.... Καμιά ιδέα;;; Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το Microsoft Debug Machine;;;

Η αλήθεια είναι ότι πάτησα ignore και στο τέλος του update απλά έκανε επανεκίννηση το πισι αλλά μένει η περιέργεια - η απορία. Ευχαριστώ
  •  03-12-2008, 22:40 46681 σε απάντηση της 46653

Απ: VS Service Pack 1 και Microsoft Debug Machine

Δοκίμασε να σταματήσεις ένα service με το όνομα "Machine Debug Manager" και να δοκιμάσεις να κάνεις την εγκατάσταση.

Έχεις καταγράψει κάπου το λάθος; Το έψαξες στο internet για να δεις αν έχει παρουσιαστεί σε άλλους; Μπορείς να το καταγράψεις και να το αναφέρεις εδώ;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  04-12-2008, 18:41 46709 σε απάντηση της 46681

Δυστυχώς δε το κατέγραψα κάπου. Απλά πάτησα το ignore και το update έγινε κανονικά, απλά στο τέλος έκανε restart ο υπολογιστής. Το ξαναέψαξα μόλις τώρα, αλλά δε βρήκα κάτι πάλι.
  •  05-12-2008, 23:19 46739 σε απάντηση της 46653

Το συγκεκριμένο Service (Machine Debug Manager) χρησιμοποιείται για program debugging (π.χ. Visual Studio, Microsoft Office) κ.α. προγράμματα που μπορεί να χτυπήσουν και να θέλεις να δείς το error ποιο αναλυτικά. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς, προφανώς πρίν κάνεις το update χρησιμοποιούσες το VS και έκανες και Debugging to προγραμμά σου.

Η επανεκκίνηση ήταν γιατί έπρεπε να ενημερώσει κάποιους πόρους που δεν μπόρεσε λόγω του συγκεκριμένου εμποδίου προφανώς.

•  06-12-2008, 18:52 46750 σε απάντηση της 46739

Δεν είχα ανοιχτή καμία εφαρμογή παραμόνο τον Firefox. Έκλεισα και αυτόν αλλά πάλι το βιολί του. Τι να πεις ... άγνωσται οι βουλαί των Vista....Smile
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems