Καλημέρα.
Έχω μάθει πως εκτός από την κανονική τιμή που μπορούμε να δώσουμε στα index του listbox μπορούμε να δώσουμε και value.
Στο γοογλε που πάλι το έφαγα δεν βρήκα τπτ. θα ξαναψάξω. Κάτι έχω ακούσει για ListItem xmmmm
To καλύτερο μέρος για να ξεκινάς είναι το MSDN καθώς έχει και reference αλλά και παραδείγματα.
Για το ListBox δες εδώ: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.listbox.aspx Στην σελίδα για τα properties του ListBox πας στο property Items κι εκεί διαβάζεις ότι το Items property είναι τύπου ListBox.ObjectCollection. Οπότε αυτό που σε ενδιαφέρει πλέον είναι πως δουλεύει αυτό το object. Στο ListBox.ObjectCollection λοιπόν, διαβάζεις τα "Remarks" (συνήθως εκεί είναι το ζουμί) και βλέπεις τα παραδείγματα και συνεχίζεις παρόμοια από property σε property.
Αν τελικά δεν βγάλεις άκρη, εδώ είμαστε.
και εγώ με ένα Post μου, που σου έλεγα κάποια πράγματα για data access, αλλά και κάποιοι
άλλοι σου έχουνε απαντήσει ότι πρέπει πραγματικά να αφιερώσεις χρόνο να μάθεις καλά τα εργαλεία και την πλατφόρμα. αλλιώς κάθε βήμα θα είναι και ένα πρόβλημα και ένας μικρός γολγοθάς.
δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κάνεις Posts.
όπως βλέπεις πάντα κάποιος απαντάει στα posts σου.