Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

TabPanel Scroll

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò AngelsGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος AngelsGR στις 21-04-2009, 12:18. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-04-2009, 10:05 50121

TabPanel Scroll

για αλλη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας. Εχω μια κετρικη σελιδα, φανταστειτε οπως ειναι η αρχικη σελιδα του forum και θελω οταν o χρηστης πατησει πανω σε καποιο link να μου ανοιξει την νεα σελιδα (στην οποια εχω ενα TabPanel με κειμενο) και αναλογα το link που επελεξε να μου δειχνει την αναλογη παραγραφο του κειμενου. Οπως για παραδειγμα, αν επιλεξω το παρακατω link, http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/permalink/49454/49640/ShowThread.aspx#49640, θα μου ανοιξει την νεα σελιδα σε συγκεκριμενω σημειο. Σας ευχαριστω.
  •  21-04-2009, 01:21 50159 σε απάντηση της 50121

Απ: TabPanel Scroll

Το λινκ που δίνεις σε πάει σε συγκεκριμένο σημείο στη σελίδα επειδή τελειώνει με το #49640, το οποίο είναι το όνομα ενός anchor (a tag) στη συγκεκριμένη σελίδα.

Αν γράψεις αυτό σε μια σελίδα Α: <a name="myanchor"/> και σε μια άλλη σελίδα Β γράψεις αυτό: <a href="pageA.htm#myanchor"/> τότε θα έχεις αυτό που ζητάς.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  21-04-2009, 12:18 50167 σε απάντηση της 50159

Απ: TabPanel Scroll

αυτο το γνωριζω αλλα στην δικη μου περιπτωση στο σημειο που θελω να παω βρισκεται μεσα σε ενα TabPanel και για καποιο λογο δεν με παει. Ειναι προβλημα αυτο? Επισης το δικο μου λινκ ειναι της μορφης :

mypage.aspx?PID=ATgCMwMjBCQFIwmSCrULuwyyBK0FvQbEB78Iwg#mylabel

μηπως αυτη η συνταξη ειναι λανθασμενη?
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems