Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Set Language en-gr C#

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò maria_papan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 12-05-2009, 15:35. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-05-2009, 13:53 50473

Set Language en-gr C#

Καλησπέρααα...!!! Με χάσατε ε???

Βλέπεις όσο ανεβαίνεις επίπεδο.......... :-)

Λοιπόν θέλω σε C# να έχω 2 buttons τα οποία να μου καθορίζουν τη γλώσσα (ελληνικά - αγγλικά) αντίστοιχα.

Σας ευχαριστώ

•  05-05-2009, 15:43 50477 σε απάντηση της 50473

Απ: Set Language en-gr C#

System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new System.Globalization.CultureInfo(''en-us");

System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new System.Globalization.CultureInfo(''el-gr");

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι έχεις φτιάξει και τα αντιστοιχα resources

Antonios Chatzipavlis

•  12-05-2009, 15:11 50672 σε απάντηση της 50477

Το έκανα αυτό αλλά τίποτα.

Να ξεκαθαρήσω... Θέλω όταν πατάω την ελληνική σημαία να μπορώ να ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και το αντίστοιχο με τα αγγλικά.

Πως γίνεται αυτό????

•  12-05-2009, 15:20 50673 σε απάντηση της 50672

Για δες αυτό: http://blog.hightech.ir/2007/03/changing-keyboard-layout-input-language.html. Ο κώδικας ελέγχει πρώτα αν η γλώσσα που θέλεις να ενεργοποιήσεις είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή.

Αν και δεν νομίζω ότι μια εφαρμογή πρέπει να παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Είναι δουλειά του λειτουργικού συστήματος.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  12-05-2009, 15:27 50674 σε απάντηση της 50673

Καμία σχέση. Ξέρω πως αυτές τισ δύο γλώσσες έχω μόνο. Το θέμα ειναι πως να τις αλλάξω. Λές δλδ ότι δεν γίνεται?
  •  12-05-2009, 15:35 50676 σε απάντηση της 50674

Δοκίμασε τον κώδικα. Δεν ξέρω αν γίνεται.

Για να αλλάξεις την τρέχουσα γλώσσα πρέπει αυτή να είναι εγκατεστημένη στο control panel του χρήστη. Δεν το ξέρεις αυτό σίγουρα.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems