Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Λογισμικό για Web server load tests

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò aero. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος aero στις 08-10-2009, 18:44. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-10-2009, 14:36 54293

Λογισμικό για Web server load tests

Γεια σας

Θέλω να κάλω load tests σε κάποιο web site που έχω αναπτύξει (IIS 7.0) Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο εργαλείο για αυτή την δουλεία. Εχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω το wcat αλλά είναι λίγο περίπλοκο.

Ευχαριστώ

Αν γευτείς την πτήση για πρώτη φορά, περπατάς στην Γη και έχεις στραμμένα τα μάτια σου προς τον ουρανό. Γιατί εκεί ανήκεις και εκεί λαχταράς να επιστρέψεις ... Leonardo Da Vinci
  •  08-10-2009, 10:05 54313 σε απάντηση της 54293

Απ: Λογισμικό για Web server load tests

Εγώ χρησιμοποιώ το Load Test του Visual Studio 2008.

Είναι πολύ καλό.

MSc Konstantinos Pantos
    MCP Software Engineer
    http://blog.pantos.name
    http://kostas.pantos.name
  •  08-10-2009, 11:12 54318 σε απάντηση της 54313

Εχω χρησιμοποιήσει τελευταία τις υπηρεσιες της LoadImpact, η οποία προσομοιώνει δωρεάν 50 χρήστες per ip per 24 hours, ή πληρώνεις για να πάρεις πιό advanced tests. Εχω πάρει δύο φορές το day pass για 1000 users test, ($49). Το default stress test γίνεται στην first page, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ δύο τοποθεσιών από τις οποιες θα "χτυπάει" το site σου, ενώ μπορείς να φτιάξεις και recorded session με βάση το οποίο θα γίνει το test, προκειμένου να συμπεριλάβεις και εσωτερικές σελίδες. 

Το μόνο κακό είναι οτι όλα τα tests βγαίνουν από την ίδια ip, συνεπώς αν έχεις NLB με sticky sessions per ip (όπως έτυχε να έχω εγώ στην περίπτωση ενός τεστ) δεν θα σου δουλέψει το loadbalancing, αλλά νομίζω οτι είναι πολύ ειδική περίπτωση.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  08-10-2009, 18:44 54331 σε απάντηση της 54318

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας

Αν γευτείς την πτήση για πρώτη φορά, περπατάς στην Γη και έχεις στραμμένα τα μάτια σου προς τον ουρανό. Γιατί εκεί ανήκεις και εκεί λαχταράς να επιστρέψεις ... Leonardo Da Vinci
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems