Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Refresh Connections στην λιστα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò ntaryl. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος ntaryl στις 27-01-2010, 18:47. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-01-2010, 00:31 56438

Refresh Connections στην λιστα

Καλημερα

Η συγκεκριμενη ερωτηση ειναι συνεχεια στο  παραδειγμα

http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/thread/56433.aspx

Ολα καλα εφτιαξα να δεχεται  συγκεκριμενο αριθμο  συνδεσεων .Οταν  εχω ανοιξει 10 συνδεσεις  και καποιιο απο τα client  που ειναι συνδεδεμενα στην λιστα  αποσυνδε8ει (για παραδειγμα το Νο 4 )το  socket μενει ανοιχτο .

Θελω λοιπον  να κανω φρεσκαρισμα στις συνδεσεις μου  και αν  καποιο αποσυνδε8ει  τοτε το επομενο απο αυτοπ να παρει την θεση  του  ετσι βστε να μενει ενα ανοιχτο στην κορυφη   .

ευχαριστω  πολυ και καλο  βραδυ   

Rookie learn to fly U are my Inspiration...
    Who said Multithreading is impossible
    Try it First and after Deside if is Possible
  •  21-01-2010, 14:03 56559 σε απάντηση της 56438

Απ: Refresh Connections στην λιστα

Το winsock control έχει το Close event που συμβαίνει κάθε φορά που ένα post κλείνει.

Αν το χρησιμοποιήσεις σε συνδιασμό με το ConnectionRequest event - στο ConnectionRequest αυξάνεις ένα counter που κρατά τις συνδέσεις ενώ κατά το Close event μειώνεις τον counter -
    μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που θες...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  22-01-2010, 21:18 56606 σε απάντηση της 56559

καλησπερα   

Φιλε  μου  τελικα το  καταφερα  αυτο    να  κανω  φρεσκαρισμα  συνδεσεων    

Οταν  ομως εχω  ανοιξει για παρδειγμα  10  συνδεσεις και το  3 κλεινει  φευγει απο την λιστα  αλλα  μενει  ανοιχτο  το  socket   .

πως  μπορω να κλεισω το socket   

τσεκαροντας με το netstat μου  δειχνει  Fine_Wait_2

•  24-01-2010, 23:53 56642 σε απάντηση της 56606

Πρέπει να κλείσεις το socket στο close event και μετά να το ξεφορτώσεις από την μνήμη.

Για να κάνεις την δουλειά σου πιο επιτυχημένα, δεν αρκεί να φορτώνεις στην επόμενη θέση κάθε φορά ένα socket - αυτό ενώ κάνει εύκολη την δημιουργία νέων sockets δεν βοηθάει καθόλου να τα ξεφορτώνεις από την μνήμη, και να ξέρεις ποια είναι ανοιχτά.

Το "μυστικό" εδώ είναι να υλοποιήσεις ένα μηχανισμό που να ξέρει πόσα και ποια socket είναι ανοιχτά κάθε στιγμή - θα πρέπει να συνδυάσεις ένα collection ή scripting dictionary με ένα counter για να το καταφέρεις αυτό. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία ίσως θα πρέπει να μην ξεφορτώνεις τα sockets μέσα στο close event, αλλά να έχεις ένα timer και ένα queue που να τα ξεφορτώνει σε δεύτερο χρόνο.

Όσο αυτά τα πράγματα γίνονται πιο ασύγχρονα, και όσο ποιο πολύ προσέχεις να κλείνεις τα sockets σου και μετά να τα ξεφορτώνεις θα έχεις μια πιο σταθερή εφαρμογή.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  27-01-2010, 18:47 56726 σε απάντηση της 56642

Ευχαριστω  πολυ  φιλε  μου   

θα το προσπαθησω  

καλο  βραδυ   

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems