Καλή χρονιά και σε σένα,
Δεν ξέρω κατά πόσο σε εξυπηρετεί αυτό που θέλεις να κάνεις στην διάρκεια ανάπτυξης της εφαρμογής σου.
Αυτό μπορείς να το ορίσεις στο Deployment, υποθέτω ότι θα κάνεις deploy την εφαρμογή σου με κάποιο Setup Deployment Tool.
Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο προσωπικά, ενώ κάνω build να πηγαίνουν τα referenced assemblies σε συγκεκριμένο φάκελο,
ξέρω όμως πως όσο τα assemblies είναι private, μπορείς να τα έχεις ή στο Root Folder της εφαρμογής σου, σε κάποιο υποφάκελο
μέσα στο Folder της εφαρμογής σου ή στην GAC.
Αλλιώς θα πρέπει να κάνεις τα assemblies
σου strong naming και να ορίσεις που βρίσκονται μέσα στο .config αρχείο της εφαρμογής.
Όσον αφορά τα 3rd parties, προφανώς θα τα έχουν strong named, αλλά αυτό πρέπει να το ελέγξεις πολύ εύκολα από το Properties Window.
[EDITED]
@Mariosk: Αυτό απλά δεν θα του αντιγράψει το Referenced Assembly στο Bin Folder, δεν μπορεί να ορίσει συγκεκριμένο φάκελο.
Θα μπορούσε βέβαια να αντιγράψει όλα τα Assemblies Που θέλει να δουλέψει σε ένα φάκελο μέσα στον Bin Folder και να τα κάνει Reference
από εκεί καθώς επιλέγοντας False την συγκεκριμένη επιλογή για κάθε Assembly, για να πετύχει αυτό που ζητάει. Στο Rebuild
δεν σβήνονται οι Custom Folders.