Καλησπερα και καλως σας βρηκα στο dotnetzone.gr.Eιμα ενεργο μέλος του αδελφικου site autoexec.gr και εκτος απο τεχνικη υποστηριξη Η/Υ-Δικτυων ασχολουμαι και με web desing, οχι ομως προγραμματιζοντας αλλα με ετοιμο προγραμμα χωρις να χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις.Ομως επειδη μ'αρεσει να κανω καλη δουλεια, το ψαχνω το θεμα και περναω και κωδικα εκει που το προγραμμα "κολλαει".Τις τελευταιες εβδομαδες ασχολουμαι με java.Φτιαχνω ενα αντικειμενο σε μορφη .swf και το περναω στο site με μερικες γραμμες κωδικα html.
Αυτο που θελω να μαθω δε το βρηκα πουθενα στο google αν και βρηκα παραπλησια.Ετσι χρειαζομαι τη βοηθεια προγραμματιστων και ετσι απευθυνομαι εδω γιατι αν κρινω απο τις γνωσεις των μελων του autoexec.gr φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα υπαρχει και εδω.Οποτε αν καποιος γνωριζει πως περιπου γινεται αυτο που θα ρωτησω, αν εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει εστω και εν συντομια.
Λοιπον..φανταζομαι αυτοι που εχετε μπει στη σελιδα του Πλαισιο(πριν λιγους μηνες ηταν) θα εχετε δει ενα "κυκλο"(εχει βαθος δεν ειναι 2d) με εικονες οι οποιες κινουνται αναλογα με την κινηση του ποντικιου πανω τους.Αν το ποντικι σταματησει στη μεση, σταματανε και να κουνιουνται.Αν το ποντικι πεφτει πανω στον "κυκλο" και το κουναμε προς τα αριστερα ο κυκλος των εικονων παει προς τα δεξια.Ελπιζω πως καταλαβατε τι εννοω..
Ξερετε πως γινεται αυτο;Δοκιμασα κατι προγραμματα που σου φτιαχνουν πανοραμα αλλα ειναι παντελως αποτυχια γιατι οι εικονες δεν μπαινουν διπλα διπλα- γινεται ενα μπαχαλο.Μαλλον ο τροπος που γινεται ειναι εντελως διαφορετικος και μονο ενας προγραμματιστης θα ξερει.Αν μπορειτε να μου δωσετε ή να με οδηγησετε σε μια λυση θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα και θα με βοηθουσε παρα πολυ γιατι αλλιως απλα δε θα μπορεσω να το κανω και θα το παρατησω(ηδη εχω ψαξει πολυ).
Ευχαριστω.
Εξειδικευμένο Service για Laptop
Δημήτρης
ΜCP, MCTS, A+, NET+