Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Γιατί Delegates και Event? c#

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gianestras. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 15-11-2010, 09:02. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-11-2010, 12:59 60852

Γιατί Delegates και Event? c#

Καλημέρα σας... Θα μπω κατευθείαν στο ζουμί της ερώτησής μου..Surprise

Για ποιό λόγο να μην χρησιμοποιήσω τα έτοιμα Events αλλά να προτιμήσω να φτιάξω ένα δικό μου "χειροποίητο" event (κατα συνέπεια να χρησιμοποιήσω και Delegate.)
    Έψαξα αρκετά παραδείγματα κάποια κάπου τα έχανα στην πορεία ενώ κάποια άλλα δεν ήταν και τόσο αναλυτικά ώστε να πώ "ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ...!!!".
    Έψαξα και εδώ μέσα (σε περίπτωση που κάποιος με πει "ψάξε εδώ μέσα" Cool) αλλά ήταν σε VB (όχι πως υπάρχει κάποια διαφορά με την c# αλλά δε το πολυκατάλαβα το παράδειγμα.)

Ένα ωραίο παράδειγμα και κατανοητό θα ήταν ευχάριστο για το μεσημεράκι σαββάτου.

Ευχαριστώ!!
  •  15-11-2010, 09:02 60883 σε απάντηση της 60852

Απ: Γιατί Delegates και Event? c#

Καλημέρα,

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην χρησιμοποιήσεις τα έτοιμα events όπου υπάρχουν - απεναντίας, είναι από τις καλύτερες πρακτικές...

Μηχανισμούς event/ delegates, προτείνεται να δημιουργήσεις, σε δικά σου κομμάτια κώδικα που έχουν την μορφή βιβλιοθηκών, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν με τα προγράμματα που θα ενσωματωθούν, ευκολότερα...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems