Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Διαθεσιμότητα του Visual Studio 2010 Service Pack 1 Beta

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος asteia στις 17-01-2011, 14:02. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-12-2010, 00:02 61393

Διαθεσιμότητα του Visual Studio 2010 Service Pack 1 Beta

Μέσω του weblog του Jason Zander η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Beta έκδοσης του Visual Studio 2010 Service Pack 1 που είναι πλέον διαθέσιμο για μεταφόρτωση! Οι συνδρομητές MSDN μπορούν να μεταφορτώσουν την έκδοση beta άμεσα, ενώ την Πέμπτη που θα υπάρξει γενική διαθεσιμότητα της έκδοσης. Η Beta έκδοση του Service Pack 1 έρχεται με “go livelicense, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την έκδοση σε περιβάλλον παραγωγής.

Το Service Pack 1 (SP1) συνεχίζει να επικεντρώνει στην προσπάθεια να βελτίωση την εμπειρία των προγραμματιστών με το να απευθυνθεί στα χαρακτηριστικά που έχουν ζητηθεί περισσότερο όπως καλύτερο σύστημα βοήθειας, υποστήριξη του IntelliTrace για 64bit και το SharePoint, και συμπερίληψη των Silverlight 4 Tools με την εγκατάσταση

Πηγή: Jason Zander weblog - Announcing Visual Studio 2010 Service Pack 1 Beta

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  12-01-2011, 16:44 62285 σε απάντηση της 61393

Απ: Διαθεσιμότητα του Visual Studio 2010 Service Pack 1 Beta

Επειδή έχω καιρό να μπώ...μου φαίνεται ότι έχω μείνει λίγο πίσω.....οπότε να ρωτήσω το εξής....το final SP1 για το VS2010 ξέρουμε πότε περίπου θα είναι έτοιμο ή αν είναι έτοιμο ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αντώνης Ε. Κόλλιας
  •  17-01-2011, 14:02 62435 σε απάντηση της 61393

Απ: Διαθεσιμότητα του Visual Studio 2010 Service Pack 1 Beta

Επειδή απο ότι βλέπω είναι beta version ακόμα, για να είμαι συνδρομητής MSDΝ τι χρειάζεται? Θα λειτουργεί το login με ένα windows live account?

http://www.asteia.net - Asteia, anekdota, eikones, video, αστεια, ανέκδοτα

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems