εδω και 3 μέρες εντελώς ξαφνικά, στο visual studio 2008 sp1 +all hotfixes, σταματησε να δουλευει ο debuger!
παράδειγμα:
εχω μια εφαρμογή desktop τρεχει με F5 και εχω σφαλμα καπου στον κωδικα που ο debuger πρεπει να το πιασει να με πεταξει στο visual studio με το ωραιο "κιτρινο" μαρκαρισμα και να μου πει "εδω εχεις προβλημα".
αντιθετος οταν φτασει στο σφαλμα η εφαρμογή κρασαρει με notresponding!

δοκιμασα οτι γνωριζα:
reset debugger settings from Menu bar
reset all personal user settings
delete all user setting files
reset /setup in visual studio
play with different debug option in the project properties
ΤΙΠΟΤΑ!
δεν θελω να κανω uninstall, αμα φτασω εκει θα βαλω vs2010 sp1 που εχει και καλητερο code editor για vb.net
το μονο που καταφερα να κανω και να "ψευτο" δουλευει ηταν αμα παω στα project και στο debug check= Enable unmanaged code debuggin!
τοτε πιανει το σφαλμα αλλα με "πρασσινη" γραμμή νομιζει οτι ειναι κατι "εξωτερικο" και σταματα και προσπαθω με τις λιγοστες πληροφοριες που δινει να κανω debuggin!
ετσι τουλαχιστον δεν κρασαρει η εφαρμογή και φτανω πολυ κοντα στην γραμη του προβληματος!
το προβλημα ειναι με ολα τα projects και αν τα βαλω σε αλλο σταθμο εργασιας παιζει μια χαρα, οποτε κατι εγινε στο visual studio και ο debuger τα "παιξε".
σας εχει ξανασυμβει? ξερεται κατι σχετικο να κοιταξω μπας και γλυτώσω την εγκατασταση που δεν ειμαι σιγουρος αν φτιαξει το προβλημα κι ολας!

ευχαριστω.
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-