Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Phone Call

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò isidoros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος isidoros στις 26-12-2005, 21:23. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-12-2005, 11:27 8175

Hmm [^o)] Phone Call

Καμια ιδέα μέσω του Compact Framework 2 για τηλεφωνικές κλήσεις και sms ????

Seretis Isidoros
    ----------------------
    Join the army
    Travel the world,
    Meet interesting people
    And kill them.
  •  24-12-2005, 16:19 8186 σε απάντηση της 8175

Απ: Phone Call

Φιλε δεν ξέρω αν χρησιμεύσει αλλά η visual express εχει ένα ελεκτίριο που λέγεται phone call συγκεκριμένα :
    Πηγεμό στο κάτω μέρος του toolbox και πατά δεξί κλικ και μετά διάλεξε choose item και μετά βρες το phonecall
    Επιδεί δεν ξέρω πως λειτουργεί ψάξτv στο msdn η στο internet,και πες μας και μας :P ελπίζω να βοείθισα Λίγο
  •  24-12-2005, 16:46 8187 σε απάντηση της 8175

isidoros wrote:

A) Μιλάμε για SmartPhone 2005 ή Windows Mobile CE 5.0 ή για Pocket PC 2003/2005 ?
    Β) Για sms μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΑΤ commands ή TAPI commands ή assemblies τα οποία έχει το 2.0 μέσα για τέτοιες δουλείες.Στο msdn υπάρχει ενα παράδειγμα για το πως να στείλεις sms χρησιμοποιόντας το CF.

Απάντησε μου στο Α) και θα μπορέσω λογικά να σε βοηθήσω παραπέρα. Wink [;)]

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  26-12-2005, 21:23 8204 σε απάντηση της 8187

pkefal wrote:
     isidoros wrote:

A) Μιλάμε για SmartPhone 2005 ή Windows Mobile CE 5.0 ή για Pocket PC 2003/2005 ?
    Β) Για sms μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΑΤ commands ή TAPI commands ή assemblies τα οποία έχει το 2.0 μέσα για τέτοιες δουλείες.Στο msdn υπάρχει ενα παράδειγμα για το πως να στείλεις sms χρησιμοποιόντας το CF.

Απάντησε μου στο Α) και θα μπορέσω λογικά να σε βοηθήσω παραπέρα. Wink [;)]

sorry για την καθυστέρηση αλλα το αρνάκι ήταν λίγο βαρύ !! :-)
    μιλάμε για Pocket pc 2005

Seretis Isidoros
    ----------------------
    Join the army
    Travel the world,
    Meet interesting people
    And kill them.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems