
Η εταιρεία Samsung Nanoradio Design Center (SNDC) ασχολείται με την σχεδίαση και βελτιστοποίηση καινοτόμων προϊόντων ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi) τόσο σε software όσο και σε hardware. Τα κεντρικά γραφεία της SNDC είναι στην Kista της Σουηδίας και το κέντρο ανάπτυξης προϊόντων στην Πάτρα (Patras InnoHub).
Η υλοποίηση του Scrum workshop έγινε στα γραφεία της SNDC στην Πάτρα με συμμετοχή 18 στελεχών της εταιρείας. Ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος (MSc, Ph.D.), Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της SNDC δήλωσε: «Η SNDC χρησιμοποιεί το Scrum framework στην ανάπτυξη των καινοτόμων προϊόντων της. Ο σκοπός του Scrum workshop ήταν η αποδοτικότερη χρήση των τεχνικών της Scrum για αύξηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας της εταιρεία μας».
Την υλοποίηση του Scrum workshop έκανε ο Θεοφάνης Γιώτης (CSM, PMP, P2P, MSc, Ph.D. C.), Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ITEC Consulting (12PM Consulting) που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και consulting σε project management από το 1988 και είναι ο πρώτος πιστοποιημένος οργανισμός του PMI στην Ελλάδα από το 2003 (Project Management Institute Registered Educational Provider – PMI REP).
Θεοφάνης Γιώτης (Theofanis Giotis) | BA, MSc, Ph.D. c., CSAP
PMI-PMP, PMI-PBA, DASSM, PMI-ACP, CSM, CSP, PSM I, ITIL, CTT+
PMI ATP Trainer, PMI DA ATP Trainer, PRINCE2 Trainer, PRINCE2 Agile Trainer
[email protected]Tel: +30 693-22.13.502
CEO at 12PM Consulting, 1988-now
President at PMI-GREECE, 2004-2014
Vice President at PMI-GREECE, 2017-2020
President at PMI-GREECE, 2020-2021
Leader at AgileGreece, 2014-now