Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Scrum workshop για την Samsung Nanoradio

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò THEOFANIS GIOTIS | PMP, PMI-ACP, MCT, MSc, PhD C.. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος THEOFANIS GIOTIS | PMP, PMI-ACP, MCT, MSc, PhD C. στις 13-03-2014, 13:58. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  13-03-2014, 13:58 75150

  Scrum workshop για την Samsung Nanoradio


  Η εταιρεία Samsung Nanoradio Design Center (SNDC) ασχολείται με την σχεδίαση και βελτιστοποίηση καινοτόμων προϊόντων ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi) τόσο σε software όσο και σε hardware. Τα κεντρικά γραφεία της SNDC είναι στην Kista της Σουηδίας και το κέντρο ανάπτυξης προϊόντων στην Πάτρα (Patras InnoHub).

  Η υλοποίηση του Scrum workshop έγινε στα γραφεία της SNDC στην Πάτρα με συμμετοχή 18 στελεχών της εταιρείας. Ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος (MSc, Ph.D.), Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της SNDC δήλωσε: «Η SNDC χρησιμοποιεί το Scrum framework στην ανάπτυξη των καινοτόμων προϊόντων της. Ο σκοπός του Scrum workshop ήταν η αποδοτικότερη χρήση των τεχνικών της Scrum για αύξηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας της εταιρεία μας».

  Την υλοποίηση του Scrum workshop έκανε ο Θεοφάνης Γιώτης (CSM, PMP, P2P, MSc, Ph.D. C.), Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ITEC Consulting (12PM Consulting) που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και consulting σε project management από το 1988 και είναι ο πρώτος πιστοποιημένος οργανισμός του PMI στην Ελλάδα από το 2003 (Project Management Institute Registered Educational ProviderPMI REP).


  Θεοφάνης Γιώτης / Theofanis Giotis (MSc, PMP, PMI-ACP, MCT, PhD C.)
  [email protected]
  Tel: +30 693-22.13.502
  President and CEO of 12PM Consulting
  President of PMI GREECE
  President of IIBA GREECE
  President of IAMCP GREECE
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems