Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ASP.NET 2.0 Hosting - Alupress SA

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 22-05-2006, 19:02. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-05-2006, 19:02 13114

ASP.NET 2.0 Hosting - Alupress SA

Η Alupress AE, της οποίας τυγχάνω και συνεργάτης, διαθέτει δικό της server στον οποίο φιλοξενεί websites των πελατών της. Στα πλαίσια λοιπόν των ήδη υπαρχοντων hosting υπηρεσιών (οι οποίες υποστηρίζουν και ASP 3.0), σκεφτηκαμε να προσθέσουμε και υπηρεσιες hosting για ASP.NET 2.0. Δυστυχώς δεν υπαρχει ακόμα υποστήριξη για SQL Server, μόνο για MSDE 2000. Υπάρχει όμως συνεργάτης που προσφέρει external sql server hosting για αυτές τις περιπτώσεις.

Να σας πω επίσης οτι ΔΕΝ θα βρείτε πληροφορίες για hosting στο site της Alupress, μια και την υπηρεσία αυτή προσέφερε μέχρι τώρα σχεδόν αποκλειστικά σε πελάτες του χώρου του Αλουμινίου, με τον οποίο ασχολείται. Το ASP.NET 2.0 hosting είναι μια νέα πρωτοβουλία για την οποία έβαλα και..εγώ το χεράκι μου :).

Το control panel που χρησιμοποιείται είναι το Ensim Webbpliance Pro το οποίο δεν έχει εγγενή υποστήριξη ASP.NET αλλά παρέχει όλες τις λειτουργίες (permissions, file manager κλπ) που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε την εφαρμογή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παύλο Κουτσογιάννη, στο 210-2112040 ή στο email [email protected]. Για τεχνικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems