Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VB.net ή Asp.net

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nettraptor1. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nettraptor1 στις 22-08-2006, 17:09. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-08-2006, 16:20 15752

VB.net ή Asp.net

Μου έχουν αναθέσει ενα Project για την απεικόνιση και την διαχείριση Οργανογραμματος
    τα tables που χρησιμοποιώ ειναι 2 ενα με τα ονοματα και τα τμήματα του καθενος υπαλληλου και ενα με την ιεραρχική ταξινόμηση του καθενα στην εταιρεια ο 1 στον 3 ο 3 στον 2 ο 4 στον 1 κλπ κλπ

Το θεμα ειναι το εξης σκοπός ειναι να το κανω σε μορφη γραφική και με κινήσεις Drag&Drop του χρηστη να γίνονται οι οποιοες αλαγες πισω στην βαση λογικά με scriptakia εχω την ευχέρεια να το κάνω είτε σε VB.net είτε σε vb6 ειτε σε Asp.net τι προτείνετε για να γινει ευκολότερα

•  22-08-2006, 16:38 15754 σε απάντηση της 15752

Απ: VB.net ή Asp.net

Καταρχήν προσπάθησε να γράψεις λίγο καλύτερα ελληνικά π.χ. με κόμματα, τελείες και λιγότερα ορθογραφικά λάθη, έτσι ώστε το μήνυμά σου να διαβάζεται ευκολότερα.

Asp.net χρησιμοποιούμε για web sites. Αν έχεις πολλούς χρήστες μπορεί να βοηθήσει. Διαφορετικά, επειδή από ότι καταλαβαίνω δεν γνωρίζεις Asp.net, μπορείς να την αποφύγεις.

Η vb6 είναι παλιά γλώσσα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να την προτιμήσεις από την VB.NET.
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  22-08-2006, 16:39 15755 σε απάντηση της 15754

Έτσι κι αλλιώς η λειτουργία drag & drop σε web site δεν είναι ακριβώς το ευκολότερο πράγμα, ειδικά αν είσαι αρχάριος.
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  22-08-2006, 17:09 15758 σε απάντηση της 15752

Οπο ότι ξέρω το Drag & Drop σε asp.net γίνεται με java scripts με τα λεγόμενα μάλλον σε vb.net θα καταλήξω
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems