Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Dynamic Buttons από βάση δεδομένων

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò SnakeEyes. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 29-03-2006, 12:21. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-03-2006, 12:07 11293

Dynamic Buttons από βάση δεδομένων

Καλησπέρα, ξέρω κάποια πράγματα από απλή ASP τελευταία όμως άρχισα να ασχολούμε με ASP.NET και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια βάση δεδομένων και θέλω να φτιάξω μια σελίδα που θα τραβάει από τη βάση τα δεδομένα του πεδίου "KATHGORIA", όποτε βρίσκει μια καινούρια κατηγορία να μου εμφανίζει στη σελίδα ένα κουμπι με το όνομα της κατηγοιρίας. Με λίγα λόγια για κάθε διαφορετική κατηγορία θα έχω και ένα κουμπί.Χρησιμποιοιώ VS 2005 θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα το κάνω αυτό κατά προτίμηση σε C#?

Επίσης ξέρεται κανένα site που να εξηγεί την ASP.NET με συντομία(τα βασικά). Έχω πάρει το βιβλίο "Πλήρες Εγχειρίδιο Προγραμματισμού του ASP.NET 1.0" είναι όμως 1100+ σελίδες δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο να το διαβάσω.

"...κάπου μακριά οι άνθρωποι θα νομίζουν πως είναι ακόμα ζωντανοί..."
  •  29-03-2006, 12:21 11294 σε απάντηση της 11293

Απ: Dynamic Buttons από βάση δεδομένων

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.asp.net/QuickStart/aspnet/  Έχει πολλά παραδείγματα για να δοκιμάσεις και υπάρχει μια ολόκληρη κατηγορία για data access.

Επίσης, εφόσον χρησιμοποιείς το VS2005, λυπάμαι που στο λέω, αλλά το βιβλίο που πήρες δεν σου είναι πολύ χρήσιμο καθώς υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε ASP.NET 1.1 και ASP.NET 2.0. Αυτές οι διαφορές μπορεί να μπερδέψουν έναν developer που ξεκινάει τώρα με το ASP.NET. Καλύτερα να το βάλεις στη άκρη ή να το αλλάξεις με κάποιο ανάλογο για ASP.NET 2.0.

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems