Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Υπάρχει bug αν αφαιρέσουμε ένα resource που χρησιμοποιήσαμε σε κάποια φόρμα;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò infoCENTER. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 13-07-2006, 10:55. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-07-2006, 16:03 14606

    Υπάρχει bug αν αφαιρέσουμε ένα resource που χρησιμοποιήσαμε σε κάποια φόρμα;

    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.

    Έχω δημιουργήσει μία φόρμα, μεταξύ άλλων στην εφαρμογή μου και από πριν έχω εισάγει κάποιες εικόνες στο project μου σαν resources του όλου project.  Χρησιμοποιώ κάποιες από τις εικόνες αυτές στα κουμπία που έχω φτιάξει στην φόρμα αυτή, συγκεκριμένα κουμπιά που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε ένα ToolStrip. Ήθελα να αλλάξω τι μία από αυτές οπότε την διέγραψα από τα resources, αφού πρώτα είχα δηλώσει ότι στο συγκεκριμένο button θα χρησιμοποιήσω άλλη εικόνα. Μέχρι εδώ όλα καλά.

    Τρέχω την εφαρμογή και βλέπω πως από την συγκεκριμένη φόρμα λοίπουν όλα τα caption τον buttons και κάποια άλλα controls λείπουν τελείως. Δεν μπορεί λέω. κάπου εδώ θα είναι. Ανοίγω το Designer.vb της φόρμας και βλέπω ότι όλα τα controls είναι κανονικά μέσα σε αυτό το αρχείο μαζί με τα captions αλλά η φόρμα δεν μου τα δείχνει.

    Το έχει συναντήσει κανένας άλλος; Υπάρχει κάποια λύση έτσι ώστε να μην χρειαστεί να σχεδιάσω την φόρμα από την αρχή; Την συγκεκριμένη αναπαράσταση την έχω κάνει και σε μία δεύτερη φόρμα που δεν με ενδιέφερε πολύ και έκανε και εκεί τα ίδια.

    Ευχαριστώ.

  •  11-07-2006, 19:31 14614 σε απάντηση της 14606

    Απ: Υπάρχει bug αν αφαιρέσουμε ένα resource που χρησιμοποιήσαμε σε κάποια φόρμα;

    Το έχω ξανασυναντήσει σε Infragistics toolbar. Τελικά ανακάλυψα ότι η περίεργη συμπεριφορά οφείλονταν στο βάθος χρώματος που είχαν τα images σε σχέση με το βάθος χρώματος των Windows.
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  13-07-2006, 10:55 14653 σε απάντηση της 14614

    Απ: Υπάρχει bug αν αφαιρέσουμε ένα resource που χρησιμοποιήσαμε σε κάποια φόρμα;

    Με ένα σχετικό ψάξιμο στο internet είδα ότι αυτό ήταν ένα γνωστό bug στο VS.2003. Μάλιστα η Microsoft έβγαλε και ένα σχετικό hotfix. Από εκεί και πέρα δεν αναφέρεται στο site της Microsoft ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στο 2005, ενώ στο google έχω δει άρθρα από άλλους χρήστες που το αντιμετωπίζουν και στο 2005 αν μέσα στο project σου εισάγεις ένα user control.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems