Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.
Έχω δημιουργήσει μία φόρμα, μεταξύ άλλων στην εφαρμογή μου και από πριν έχω εισάγει κάποιες εικόνες στο project μου σαν resources του όλου project. Χρησιμοποιώ κάποιες από τις εικόνες αυτές στα κουμπία που έχω φτιάξει στην φόρμα αυτή, συγκεκριμένα κουμπιά που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε ένα ToolStrip. Ήθελα να αλλάξω τι μία από αυτές οπότε την διέγραψα από τα resources, αφού πρώτα είχα δηλώσει ότι στο συγκεκριμένο button θα χρησιμοποιήσω άλλη εικόνα. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Τρέχω την εφαρμογή και βλέπω πως από την συγκεκριμένη φόρμα λοίπουν όλα τα caption τον buttons και κάποια άλλα controls λείπουν τελείως. Δεν μπορεί λέω. κάπου εδώ θα είναι. Ανοίγω το Designer.vb της φόρμας και βλέπω ότι όλα τα controls είναι κανονικά μέσα σε αυτό το αρχείο μαζί με τα captions αλλά η φόρμα δεν μου τα δείχνει.
Το έχει συναντήσει κανένας άλλος; Υπάρχει κάποια λύση έτσι ώστε να μην χρειαστεί να σχεδιάσω την φόρμα από την αρχή; Την συγκεκριμένη αναπαράσταση την έχω κάνει και σε μία δεύτερη φόρμα που δεν με ενδιέφερε πολύ και έκανε και εκεί τα ίδια.
Ευχαριστώ.