Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με ΙΕ 7 και Asp.net Εφαρμογές

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò geoneo. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος geoneo στις 29-10-2006, 22:03. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-10-2006, 01:41 19376

Πρόβλημα με ΙΕ 7 και Asp.net Εφαρμογές

Καλησπέρα.

Έχει και άλλος πρόβλημα με τον Internet Explorer 7 σε εφαρμογές ASP.net ?

Σε όλες τις εφαρμογές μου γίνεται Μπάχαλο στην κυριολεξία η Απεικόνιση.

Το ένα Text Box πάνω στο άλο Τα Panels Σε λάθος θέση Τα Buttons σε λάθος θέση..

Τι να σας πώ ένα μπάχαλο ...
    Σημειωτέον δεν είχα ποτέ πρόβλημα με άλους browsers ουτε με IE 6.xx

•  28-10-2006, 09:25 19378 σε απάντηση της 19376

Απ: Πρόβλημα με ΙΕ 7 και Asp.net Εφαρμογές

Να ρωτήσω, τι positioning των elelements κάνεις επάνω στις εφαρμογές σου; Χρησιμοποιείς το absolute positioning στον designer?

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  28-10-2006, 11:39 19385 σε απάντηση της 19376

Συνήθως χρησιμοποιώ Relative position αλλα εδω μπαίνει ενα άλλο θέμα

Είναι αυτό που βλέπω στον designer αξιόπιστο και αυτό που θα βλέπω και στον browswer , είτε χρησιμοποιώ absolute είτε relative είτε not Set. ?
  •  28-10-2006, 23:50 19400 σε απάντηση της 19385

Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά στη παρουσίαση που είχα παρακολουθήσει για τον IE7 πρέπει το πρώτο tag της σελίδας μας να υποδηλώνει το compatibility προς τα πίσω ώστε να κάνει τον IE7 να συμπεριφέρεται σαν IE6.

μιλάω για το !DOCTYPE HTML PUBLIC κλπ..... και πάντα με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω δοκιμάσει

Βαγγέλης Ξανθάκης
    Independent Consultant
    www.aylos.com
  •  29-10-2006, 19:24 19424 σε απάντηση της 19376

Καλό ακούγεται αλλα δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό..!

•  29-10-2006, 19:48 19427 σε απάντηση της 19424

Γενικά στο designer δεν είναι απόλυτως σωστό αυτό που βλέπεις - είναι διαφορετικό όταν το βλέπεις μέσα στο web browser.

Νομίζω αυτά που ψάχνεις είναι το "Cascading Style Sheet Compatibility in Internet Explorer 7" και το "CSS Enhancements in Internet Explorer 6"

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  29-10-2006, 20:08 19428 σε απάντηση της 19427

Αν αυτό σε παρηγορεί – διάφορα site δεν δουλεύουν με τον IE7 . Τελευταίο παράδειγμα paypal. Βέβαια αυτό το παράδειγμα που ανέφερες να γίνουν όλα τα πεδία μπάχαλο….

Μήπως κάτι άλλο έχει συμβεί παράλληλα με την εγκατάσταση του IE7 – και ψάχνεις αλλού το πρόβλημα;

•  29-10-2006, 22:03 19439 σε απάντηση της 19376

Τελικά βρήκα τι φταίει.

Κατά την γνώμη μου είναι πολύ σοβαρό και το χειρότερο φοβάμαι αν υιπάρχει καν λύση..

Το Πρόβλημα είναι πώς μεταφράζει ο ΙΕ7 τις θέσεις για τα Web User controls.

Τα Web User Controns δηλαδή τα .ascx αρχεία τα φτιάχνεις και στη συνέχεια απλώς τα τραβάς σε μια .aspx σελίδα. Για ένα τέτοιο control αν δείς στον designer δεν είναι ενεργοποιημένες οι δυνατότητες positioning δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο.

Εγώ χρησιμοποιώ κατά κόρο τέτοια control.

Στην ουσία οι σελίδες μου είναι ένας πίνακας που στα κελιά του έχω τραβήξει τέτοια control.

Τώρα ενώ εγώ έχω τοποθετήσει τα control σε κελιά που είναι το ένα κάτω απο το άλο για παράδειγμα, λογικά θα έπρε όταν τα κάνει rendering o IE7 να τα τοποθετήσει το ένα κάτω απο το άλο.

Εδω όμως γίνεται ένα Μπάχαλο Δυστυχώς δηλαδή το ένα control πάνω στο άλλο ..κλπ και συνολικά μια σελίδα που δεν βλέπεται...

Δεν ξέρω πως το έκανε ο ΙΕ6 αλά μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems