Χαίρετε κύριοι.
Είναι η πρώτη φορά που ποστάρω στο φορουμ. Μέχρι τώρα συνήθως έλυνα τα προβλήματά μου μετά από αρκετό ψάξιμο. Εφτασε η στιγμή όμως που πραγματικά έχω κολλήσει.
Εχω φτιάξει λοιπόν ένα μικρό site το οποίο έχει 3 combo boxes. Οταν ο χρήστης κάνει επιλογή από το 3ο combobox, το πρόγραμμα δημιουργεί δυναμικά web controls τα οποία μπορεί να είναι checkbox, textbox, numeric, datechooser και datetime (χρησιμοποιώ κατά κόρον τα controls της Infragistics). Το τί είδους control θα δημιουγήσει εξαρτάται από την πληροφορία που περιλαμβάνει ένας πίνακας σε μία βάση MS SQL2005. Για να τοποθετηθούν όμορφα στη σελίδα, τα προσθέτω σε έναν πίνακα από τα Standard controls. Ο πίνακας προυπάρχει, απλά δεν έχει γραμμές και κελιά. Αυτά δημιουργούνται αμέσως μετά την επιλογή του χρήστη. Η ρουτίνα που διαβάζει τις εγγραφές βρίσκεται στο PreRender της φόρμας ώστε να δημιουργούνται κάθε φορά που γίνεται postback μετά από μία επιλογή. Υπάρχει και ένα κουμπί, π.χ. Υποβολή, το οποίο πρέπει να διαβάσει τις τιμές που έχει πληκτρολογήσει ο χρήστης στα δυναμικά controls και να τρέξει ένα query. Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αποθηκευσω τις τιμές που πληκτρολόγησε ο χρήστης και να τις ξαναφορτώσω στο postback που γίνεται. Θεωρώ ότι μόλις πατήσω το κουμπί για να τρέξει το query, θα πρέπει πρώτα να αποθηκευω τις τιμές στο viewstate/sessionstate, έλα όμως που τα controls επαναδημιουργούνται σε κάθε postback, οπότε χάνονται και οι τιμές! Και μάλιστα όταν προσπαθώ να τα αποθηκευσω στο viewstate εμφανίζεται runtime error ότι τα controls δεν είναι serializable.
Θα ήμουν ευγνώμων για μία οποιαδήποτε λύση. Ευχαριστώ παιδιά.