Καλημέρα...
Μετά από αρκετή προσπάθεια :-) επανέρχομαι με νέα προβληματα!
Έχω αρχίσει την εφαρμογή και χρησιμοποιώντας sql server ce δουλεύει μια χαρά, αντιμετωπίζω όμως προβλήματα όταν προσπαθώ να συνδεθώ με τον sql server (o sql server ce δυστυχώς δεν με καλύπτει...). Έχω δοκιμάσει αρκετά connection strings αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορώ να συνδεθώ... Έχω μπερδευτεί αρκετά με τη συμπλήρωση του πεδίου Data Source που όταν του δίνω τιμή localhost μου βγάζει μήνυμα λάθους sql server does not exist or access denied... Ενώ όταν του δίνω ως όρισμα το όνομα του server στην προκειμένη περίπτωση PC159031799278 (το όνομα το pc μου και το όνομα του server που εμφανίζεται στον service manager) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αυτός ο server. Το περίεργο είναι ότι παρόλο που δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω connection string μπορώ να συνδεθώ από το tools -> connect to database κτλ... και όταν χρησιμοποιώ το connection string που εμφανίζεται στα properties τις σύνδεσης αυτής (Data source=PC159031799278 ; Database=SmartMuseum; User ID=aaa; Password=aaa;) πάλι μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα λάθους. Σας παραθέτω και μερικά από τα connection strings που χρησιμοποιώ (χωρίς αποτέλεσμα πάντα):
Data Source=localhost; Database=SmartMuseum; User ID=aaa; Password=aaa;
Data source=PC159031799278 ; Database=SmartMuseum; User ID=aaa; Password=aaa;
Data Source=localhost; Initial Catalog=SmartMusem workstation id=PC159031799278; User ID=aaa; Password=aaa;
Δουλέω με .net 2005 mobile 5 sdk και sql server 2000.
Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ή για το αν πρέπει κάνω κάποια περαιτέρω ρύθμιση στον sql server από τον enterprise manager? Ευχαριστώ.