Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

WinApi32 και FindWindow

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò PortisHead. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 09-11-2006, 16:20. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-11-2006, 15:57 20105

WinApi32 και FindWindow

Στον παρακάτω κώδικα:

Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA"
    (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long

Private Sub Command1_Click()
    Const SW_SHOWNORMAL = 1

Dim ret As Long, z As Long
    ret = FindWindow("IEFrame", "HTTP 404 Not Found - Microsoft Internet Explorer")
    MsgBox ret
    End Sub

ψάχνω για ενα συγκεκριμένο παράθυρο.Δίνω και το classname και τον τιτλο.Οταν αυτο ειναι ανοιχτό...ολα ΟΚ μου επιστρέφει το handle αυτου του παραθύρου...τσεκαρισμένο και με το Spy++

αλλα....

οταν κλεισω το παραθυρο και ξανατρεξω τον κώδικα...μου επιστρεφει ενα αλλο handle (κανονικα θα επρεπε να επιστρεψει 0) το οποιο

αν το ακολουθήσω με πάει σε αυτο το παραθυρο...δλδ στο HTTP 404 Not Found - Microsoft Internet Explorer

Πως ειναι αυτό δυνατόν ???

Επίσης μεσα στο Spy++ μου δειχνει παραθυρα (και τα αντιστοιχα handles τους) που δεν ειναι ανοιχτα....

Κάποια βοήθεια ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

•  09-11-2006, 16:20 20107 σε απάντηση της 20105

Απ: WinApi32 και FindWindow

Κλείνεις το παράθυρο κι όχι το Process οπότε ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο Internet Explorer και έχει αυτή την περίεργη κατα εσένα συμπεριφορά.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems