Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

HTML Editor and PlainText.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò infoCENTER. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 08-11-2006, 14:20. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-11-2006, 17:03 19958

HTML Editor and PlainText.

Γεια σας, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Πριν φτάσω να γράψω εδώ έκανα και ένα σχετικό research στο internet και δεν βρήκα κάτι.

Θέλω ένα HTML Editor για WinForms ο οποίος όμως να έχει επιλογή και να γυρίζει το κείμενο που έχει ήδη γραφεί σε PlainText. Και αν θέλει ο χρήστης να συνεχίζει να γράφει σε PlainText. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δύο controls και έχω ήδη κατεβάσει αρκετές υπολοποίησεις του εν λόγω προβλήματος από το internet καμία όμως δεν λύνει αυτό το λεπτό θέμα.

Επίσης όταν το κείμενο γυρίσει σε PlainText να απενεργοποιούνται κάποια shortcuts ¨οπως Ctrl+B για Bold Letters.  

Ακούω τις προτάσεις σας ή και ακόμα τρόπους για μία πιθανή υλοποίηση.

Ευχαριστώ...

•  07-11-2006, 18:39 19960 σε απάντηση της 19958

Απ: HTML Editor and PlainText.

Ίσως θα ήταν ευκολότερο για σένα αν τον άφηνες να γράψει σε HTML και όταν τελείωνε η διαδικασία εισαγωγής, να αποφάσιζε αν ήθελε να το κρατήσει, ή να το κάνει plain text. Οπότε θα μπορούσες με μερικά replaces να κάνεις το html plain text - να αλλάξεις το </p> tag σε 2 <cr><lf>, να αφαιρέσεις τα bold, κοκ...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  08-11-2006, 14:20 20003 σε απάντηση της 19960

Απ: HTML Editor and PlainText.

Το γνωρίζω αυτό, αλλά θα ήθελα κάτι πιο άμεσο. Λέω να καθήσω να ασχοληθώ λιγάκι να δω τι μπορώ να καταφέρω. Για να δούμε τι θα βγει...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems