Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VS Error

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kritas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 23-01-2007, 15:27. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-01-2007, 14:12 23539

VS Error

Γεία σας...

Βοήθεια απεγνοσμένα.Εχω στο ίδιο pc vs 2003 και vs 2005 μαζί.Τις τελευταίες μέρες οποτε πάω να ανοίξω ενα project απο το start page ή του 2003 ή του 2005 μου βγαίνει μήντμα λάθους και θελει να κανει restart to desktop enviroment το κανει και μετα πάλι τα ίδια.Κοινός δεν με αφήνει να ανοίξω ούτε να δημιουργησω τίποτα.Αν το πίασω στισ καλες του απο το directory της εφαρμογης ίσως ανοιξει.Το debug που ειναι στο μήνυμα λάθους τι κάνει?Σαν να μην δουλευει καθολου..

Όπως καταλάβατε ειμαι απο τους νέους οτι μπορει να βοηθήσει ευπρόσδεκτο...

Ευχαριστώ

•  15-01-2007, 19:53 23566 σε απάντηση της 23539

Απ: VS Error

Αυτό που αναφέρεις και οι εικόνες που έχεις συμπεριλάβει είναι πολύ γενικό και αόριστο. Θα μπορούσαν να συντρέχουν ένα σωρό διαφορετική παράγοντες για πιο λόγο θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό.

Ίσως αν θυμόσουν τι έγινε την τελευταία φορά που έτρεχαν όλα κανονικά, αν πειραματιζόσουν λίγο με ρυθμίσεις κτλ. Ίσως έτσι να βγει ένα πιο συγκεκριμένο μήνημα λάθους.

Για αρχή θα αναφέρω το εξής να βγάζουμε περιπτώσεις εκτός. Έλεγξε την κατάσταση του υπολογιστή σου. Δες αν η μνήμη π.χ είναι ΟΚ. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα για αυτό, δοκίμασε το ΜemTest. Ίσως εκεί να υπάρχει κάτι.
  •  15-01-2007, 20:09 23568 σε απάντηση της 23566

Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο addin που δημιουργεί το πρόβλημα; Δοκίμασε να ξεκινήσεις το Visual Studio έχοντας πατημένο το αριστερό Shift (μέχρι να ολοκληρωθεί το loading - όχι απλά Αρ. Shift + double-click στο εικονίδιο) για να ξεκινήσει χωρίς addins. Αν ξεκινήσει, δοκίμασε να τα ενεργοποιήσεις ένα-ενά και ενδιάμεσα να κάνεις restart το VS ώστε να δεις ποιό κάνει τη ζημιά.
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  23-01-2007, 14:15 23886 σε απάντηση της 23539

Τελικα το προβλημα ηταν ο ιe7.Τα windows που εχω ειναι πειρατικα με αποτελεσμα οταν πηγα να κανω τον ιe7 install να μην γίνει το απαραιτητο validate και να κολλησουν όλα.Αφου εκανα τον ie7 install ολα δουλευουν μια χαρα

•  23-01-2007, 15:27 23902 σε απάντηση της 23886

Θυμόμουν το συγκεκριμένο post και έλεγα τι να ήταν τελικά... Καλά έκανες και έγραψες και την λύση του προβλήματος. Να ένας ακόμα παράγοντας που μπορεί να παίξει ρόλο... στα κολλήματα του VS.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems