Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Media Framework

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò amargar. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος amargar στις 05-02-2007, 12:10. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-02-2007, 13:37 24380

Media Framework

Καλημέρα σας ,
    έχω μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το JMF (Java Media Framework) και jogl (Java OpenGL) που θέλω να την αναβαθμίσω σε C# για Framework 1.1.
    Για την OpenGL βρήκα ένα component που με καλύπτει αλλά κάτι αντίστοιχο για Media όχι.
    Μπορεί κάποιος να μου συστήσει ένα comonent για .NET με τις ίδιες δυνατότητες με το JMF.

Ευχαριστώ

•  01-02-2007, 20:16 24400 σε απάντηση της 24380

Απ: Media Framework

Μια ωραία βιβλιοθήκη για OpenGL είναι το TAO.

Αντίστοιχη τεχνολογία της Microsoft είναι το DirectX που έχει managed έκδοση για το .NET Framework v1.1. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το Game Development, από την μεριά της Microsoft, πλέον προσφέρεται το XNA Framework που έρχεται μαζί με το ΧΝΑ Game Studio Express, αλλά είναι βασισμένο σε .NET Framework v2.0.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  05-02-2007, 12:10 24525 σε απάντηση της 24400

Απ: Media Framework

Ευχαριστώ Γιώργο για την απάντησή σου. Το JMF δεν το χρησιμοποιώ για game development αλλά για επεξεργασία video όπου εκεί προσθέτω και την OpenGL.
    Οπότε ψάχνω κάτι γενικό και δε θέλω να περιοριστώ στο DirectX.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems