Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

IIS - change mappings using code

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος axaros στις 13-03-2007, 16:47. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-03-2007, 15:52 25722

IIS - change mappings using code

Έίμαι σε φάση που δημιουργώ έναν installer για μια client/server εφαρμογή. Ο installer θα δημιουργήσει μεταξύ άλλων το virtual directory. Αυτό το δημιουργώ με DirectoryServices, χρησιμοποιώντας κάτι σαν αυτό: http://www.vbforums.com/archive/index.php/t-347207.html

Το πρόβλημά μου είναι πως θα αλλάξω τα mappings έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι το virtual directory θα χρησιμοποιεί ASP.NET 2 και όχι 1.1 ή κάτι άλλο. Μια λύση είναι να εκτελέσω το aspnet_regiis.exe από το shell. Αλλά, όπως καταλαβαίνεται δεν είναι και το πιο κομψό πράγμα.

Λέτε να γίνεται κι αλλίως; 

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  12-03-2007, 13:21 26328 σε απάντηση της 25722

Απ: IIS - change mappings using code

Web deployment + Web Setup project ...

Πάνος Αβραμίδης
  •  12-03-2007, 16:36 26338 σε απάντηση της 26328

Εννοείς να δημιουργήσω ένα web setup project μέσω του visual studio. Ναι, θα ήταν κι αυτό μια λύση, αλλά εδώ και χρόνια (από την εποχή της VB6) χρησιμοποιώ το innosetup για τα setup μου. Είναι ότι πιο ευέλικτο και δωρεάν έχω βρει και θέλω να συνεχίσω με αυτό. Προς το παρόν εκτελώ με command line το aspnet_regiis.exe.

Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  13-03-2007, 15:24 26389 σε απάντηση της 26338

Γειά σου Δημήτρη,

νομίζω ότι θες αυτό : http://forums.asp.net/thread/1275041.aspx

Πάνος Αβραμίδης
  •  13-03-2007, 15:54 26391 σε απάντηση της 26389

Ναι...μα αυτό κάνω κι εγώ αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι ότι αν χρησιμοποιήσεις το setup project που δημιουργεί το VS δεν χρειάζεται να κάνεις custom action που θα εκτελεί το aspnet_regiis όπως λέει αυτός ο τύπος. Υπάρχει property στο οποίο ορίζεις ποια έκδοση του framework θα χρησιμοποιεί το web project σου και αλλάζει τα mappings αναλόγως. Απλά επειδή εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το standard web setup project αναγκαστικά το κάνω με command line εκτελώντας το aspnet_regiis. Και αναρωτιόμουν πως μπορώ να το κάνω διαφορετικά.

Προσπάθησε να ανοίξω το aspnet_regiis στο reflector για να δω τι κάνει μέσα, αλλά δεν είναι .net application.

Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

•  13-03-2007, 16:47 26392 σε απάντηση της 26391

Dimitris Papadimitriou:

Το θέμα είναι ότι αν χρησιμοποιήσεις το setup project που δημιουργεί το VS δεν χρειάζεται να κάνεις custom action που θα εκτελεί το aspnet_regiis όπως λέει αυτός ο τύπος. Υπάρχει property στο οποίο ορίζεις ποια έκδοση του framework θα χρησιμοποιεί το web project σου και αλλάζει τα mappings αναλόγως.

Ποιό ; Εκτός αν εννοείς να το δηλώσεις με launch condition ...

Πάνος Αβραμίδης
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems