Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

εκτύπωση σε bluetooth printer??

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος DaltonGR στις 06-04-2007, 10:52. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-03-2007, 17:13 27583

εκτύπωση σε bluetooth printer??

καλησπέρα,

έχω ενα bluetooth printer και έχω βρεί ένα τρόπο να εκτυπώνω μέσω της σειριακής θύρας.(απο pda με wm5)

αλλα δεν μπορώ να στείλω κείμενο που να είναι μορφοποιημένο(έντονα,μεγάλη γραματοσειρά κτλ..)

και επίσης δεν τυπώνει ελληνικά(αν και νομίζω ότι είναι ρύθμηση του εκτυπωτή)

υπάρχει άλλος τρόπος να γίνετε εκτύπωση και να επιτρέπει μορφοποίηση του κειμένου που στέλνω???

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

•  03-04-2007, 19:05 27779 σε απάντηση της 27583

Απ: εκτύπωση σε bluetooth printer??

Ελληνικά δεν μπορείς να τυπώσεις, λόγω ότι στέλνεις χαρακτήρες με κωδικοσελίδα Unicode/Windows 1253, ενώ ο εκτυπωτής κάνει χρέη τηλετύπου/DOS Printer και θέλει ελληνικά DOS για να τα τυπώσει. Θα πρέπει να αλλάξεις την κωδικοσελίδα για να τυπώσεις ελληνικά σωστά.

Δεν έχω κάποια πρόταση πως θα μπορέσεις να εκτυπώσεις σαν να χρησιμοποιούσες κανονικό εκτυπωτή - ωστόσο φαντάζομαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα escape sequences των dot matrix εκτυπωτών για να έχεις έντονα/πλάγια/υπογραμισμένα/διπλού πλάτους κοκ...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  06-04-2007, 10:52 28066 σε απάντηση της 27779

Απ: εκτύπωση σε bluetooth printer??

Τελικά πήγα στη λύση του fieldsoftware printerCE..Το κόστος είναι ένα θέμα αλλα προσφέρει αρκετές ευκολίες...

ευχαριστώ..

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems