Υποθέτω είμαι στην κατηγορία "μάγκας" γιατί, εφενός ξέρω ότι δεν είμαι στην κατηγορία "κούκλες", αφετέρου χρειάζεται λίγη "μαγκιά" για να απαντήσει κανείς στην ερώτησή σου καθώς δεν είναι καθόλου σωστά γραμμένη και θα πρέπει να καταφύγει στην ονυχόσφρηση
Δεν αναφέρεις ούτε machine configuration, ούτε έκδοση SQL Server, ούτε Service Pack, ούτε αν server-side issue ή cliend-side issue, ούτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εμφανίζεται το μήνυμα λάθους (που δεν είναι και σωστό, το σωστό είναι "Resource is low, some results are dropped"), ούτε τον συγκεκριμένο κώδικα που το προκαλεί.
Λοιπόν, το μήνυμα έχω δει να το βγάζει ο Query Analyzer όταν είναι ενεργοποιημένο το grid mode και αναγκάζεται να εμφανίζει πολλαπλά grids, οπότε μπορείς να γυρίσεις τον QA σε text ή file mode. Επίσης μπορείς να ρίξεις τα αποτελέσματα σε άλλον πίνακα ή να χρησιμοποιήσεις το OSQL utility. Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, φρόντισε να έχεις εγκαταστήσει το τελευταίο SP. Αν και πάλι υπάρχει ακόμα το πρόβλημα θα πρέπει να γίνεις super αναλυτικός στο πως συμβαίνει. Πχ, το κάνει αμέσως ή τις πρώτες φορές δουλεύει και μετά από κάποια στιγμή το εμφανίζει;
Vir prudens non contra ventum mingit