Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μια βοηθεια σε εναν πραγματικα απειρο και προταρη καινουριο στον τομεα της πληροφορικης

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris19. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Thiseas στις 31-05-2007, 14:22. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-05-2007, 03:22 31985

Μια βοηθεια σε εναν πραγματικα απειρο και προταρη καινουριο στον τομεα της πληροφορικης

Καλησπερα σε ολους σας,πιθανοτατα να ειναι λαθος το σημειο του φορουμ που ανοιγω αυτο το θεμα αλλα για να πω την αληθεια δεν ειχα καποια ιδιαιτερη ιδεα που να postαρω.Ειμαι στο 1 Semester του Univercity of Indianapolis σε εναν τομεα σχετικα με πληροφορικη αλλα ακομα ειμαι σε μαθηματα γενικης παιδειας και η μονη επαφη με την πληροφορικη ειναι καποια μαθηματα "office" που κανοθμε στο ομονυμο μαθημα.Η βοηθεια που θα ηθελα λοιπον να ζητησω ειναι να  μου συστησετε καποια site  τα οποια μπορουν να δωσουν κατι σαν on-line μαθηματα σε ιδιαιτερα αρχαριους οπως εγω(ασχετους για να γινω ποιο συγκεκριμενος).Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου για να ξεκινησω ποιο σοβαρα μαθηματα,οποτε θα ηθελα να ξεκινησω ενα πρωτο πρωσοπικο ψαξιμο.Οτι παραπανω πληροφοριες μπορειτε να μου δωσετε θα με βοηθησουν πολυ,Ευχαριστω..

•  20-05-2007, 20:15 32002 σε απάντηση της 31985

Απ: Μια βοηθεια σε εναν πραγματικα απειρο και προταρη καινουριο στον τομεα της πληροφορικης

Όπως γνωρίζεις η Πληροφορική "αγκαλιάζει" αρκετά αντικείμενα. Για ποιο ακριβώς ενδιαφέρεσαι; π.χ. για προγραμματισμό, δίκτυα, βάσεις δεδομένων, πληροφοριακά συστήματα, αλγόριθμοι ή κάτι άλλο. Προφανώς σε αυτό το site μπορείς να πάρεις κυρίως πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό και συγκεκριμένα για το .NET. Επιβεβαίωσέ το όμως... δεν έχει νόημα να μαντέουμε και τελικά να παίρνεις άχρηστες πληροφορίες!

υγ. αν θέλεις, προσπάθησε να προσθέσεις και μερικούς τόνους στο κείμενό σου, έτσι ώστε να γίνει πιο ευανάγνωστο. Επίσης καλό είναι μετά από τα σημεία στίξης (κόμμα, τελεία) να αφήνεις ένα κενό. Είναι μεταξύ των βασικών στοιχείων στην επεξεργασία κειμένου.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  31-05-2007, 14:22 32394 σε απάντηση της 32002

Απ: Μια βοηθεια σε εναν πραγματικα απειρο και προταρη καινουριο στον τομεα της πληροφορικης

Το κλασικό πλέον site για τους αρχάριους (και όχι μόνο) είναι το: http://www.w3schools.com/

Καλώς ήρθες σ' έναν υπέροχο κόσμο όπου η τεχνική πολλές φορές,... λίγο απέχει απ' την τέχνη.

Nothing to declare...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems