Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Extensibility DTE object unavailable

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò infoCENTER. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος infoCENTER στις 16-07-2007, 17:23. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-07-2007, 12:23 33606

Extensibility DTE object unavailable

VS 2005 SP1. Λίγες ημέρες πριν την παράδοση εφαρμογής και βγαίνει αυτό το error όποτε πάω να ανοίξω το project αλλά και οποιοδήποτε άλλο.

Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να προσθέσω controls στην φόρμα αλλά να μπορώ μόνο να βλέπω των κώδικά της. Περίεργο. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; 

•  16-07-2007, 12:48 33607 σε απάντηση της 33606

Απ: Extensibility DTE object unavailable

Έχει αναφερθεί μερικές φορές αυτό το πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν έχει υπάρξει συγκεκριμένη λύση. Έχω διαβάσει να λύνεται με registry repair και με repair ή επενεγκατάσταση του Visual Studio.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  16-07-2007, 12:55 33608 σε απάντηση της 33607

Registry Repair έχω κάνει. Βρήκε κάποια λάθη το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα (TuneUp Utilities Suite) αλλά δεν έγινε κάτι. Προχωράω σε repair και βλέπουμε.
  •  16-07-2007, 17:23 33622 σε απάντηση της 33608

Η περιπέτεια τελείωσε. Μόλις τελείωσε το repair. Άραγε πόσες ώρες να πήρε; Παρόλο που η διαδικασία έλεγε ότι η εγκατάσταση του VS θα επανέλθει στις αρχικές ρύθμίσεις, η διαδικασία μόλις τελείωσε όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα αλλά μου κράτησε και τις ρυθμίσεις.

Τέλος καλό που λένε, όλα καλά... Παραμένει όμως το ερώτημα του πως προήλθε... και γιατί να μην υπάρχει μία έγκυρη λύση χωρίς να καταφεύγεις στο αρκετά χρονοβόρο repair. 

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems