Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ένιαία εγκατάσταση εφαρμογής και SQL EXPRESS

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò rantanplan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος rantanplan στις 04-07-2007, 20:19. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-07-2007, 15:18 33344

Ένιαία εγκατάσταση εφαρμογής και SQL EXPRESS

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω φτιάξει μια εφαρμογούλα και θέλω κατα το install της να εγκαθιστάται και να παραμετροποιείται ο SQL Server Exress Edition. Με τον installer που φτίαχνει το .net δεν έχω βγάλει άκρη.

Μπορεί κανείς γενικότερα να βοηθήσει;

Ευχαριστώ πολύ...

Keep programming.....
  •  03-07-2007, 17:11 33350 σε απάντηση της 33344

Απ: Ένιαία εγκατάσταση εφαρμογής και SQL EXPRESS

Καλησπέρα rantaplan,

κάνε δεξί πάνω στο setup project (στο project ΟΧΙ στο Solution) properties-->και στο δεξι μερος της οθόνης που ανοιγει, πατα Prerequisites, και απο εκει διάλεξε το Microsoft SQL express

Hope tha helped

Nassos

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

•  03-07-2007, 18:43 33357 σε απάντηση της 33344

Άλλο η εφαρμογή και άλλο τα προαπαιτούμενα της εφαρμογής. Αν ο SQL Server είναι προαπαιτούμενο θα πρέπει o installer να ανιχνεύει την απουσία του ή την παρουσία του και να σταματά ή να συνεχίζει ανάλογα. Δεν είναι σωστό να γίνεται εγκατάσταση του SQL Server ερήμην του χρήστη. Μπορεί να έχει ήδη SQL Server ή  να θέλει να έχει τη βάση σε άλλο PC. Από την άλλη μεριά απαιτούνται πολλές administrative αποφάσεις (security settings, instance name, κλπ) για να κάνει ο χρήστης την εγκατάσταση.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  03-07-2007, 19:25 33359 σε απάντηση της 33357

Παιδία ειλικρινά ευχαριστώ πολυ αλλά νομίζω δεν με βοηθήσατε ιδιαίτερα...

Keep programming.....
  •  04-07-2007, 19:06 33390 σε απάντηση της 33359

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πρόσφατα εγκατέστησα το Inno Setup το οποίο όπως έχω διαβάσει μπορεί να κάνει αυτό που ζητάμε και άλλα. Δεν το έχω μάθει ακόμα απλά σε ενημερώνω σχετικά. Το μόνο πράγμα που με κρατάει πίσω είναι ότι θα προτιμούσα μία λύση τις Microsoft πάνω σε αυτό με το Setup που φτιάχνει στα projects μας. H αλήθεια είναι ότι όντως υπάρχουν επιλογή για τα προαπαιτούμενα αλλά προσωπικά εμένα ποτέ δεν μου δούλεψε. Συνεχίζω το ψάξιμο και αν δεν βρω κάτι τότε θα δουλέψω το Inno Setup που είναι και δωρεάν. 
  •  04-07-2007, 20:19 33392 σε απάντηση της 33390

Ευχαριστώ πολύ...

Θα το ψάξω...

Keep programming.....
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems