Ξέρω ότι αυτό που ζητάω ίσως να έχει συζητηθεί ξανά αλλά επειδή είμαι τελείως αρχάριος με το θέμα μη με αποπάρετε. Επιπλέον βιάζομαι σχετικά μιας και θέλω να παραδώσω την πτυχιακή μου για να ορκιστώ.

Λοιπόν στα πλαίσια της πτυχιακής έκανα ένα User Interface για να δίνει ο χρήστης κάποιες τιμές έτσι ώστε να τροφοδοτεί ένα πρόγραμμα που προσομοιώνει την διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού ανοιχτού κώδικα. Τώρα λοιπόν μου βγήκε η απαίτηση η διαδικασία της προσομοίωσης να τρέχει σε δικό της thread έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι κολλάει το πρόγραμμα, πράγμα που συνέβαινε μέχρι να τελειώσει η προσομοίωση. Θα ήθελα αν γίνετε να μου πείτε πως περίπου θα γίνει αυτό μιας και δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι παρόμοιο. Το πρόγραμμα που κάνει την προσομοίωση είναι γραμμένο σε C και το έχω βάλει όλο σε μία κλάση όπου υπάρχει μία μόνο συνάρτηση που την καλώ με το πάτημα ενός κουμπιού κάπως έτσι
private: System::Void SimulateButton_Click(System::Object * sender, System::EventArgs * e)
{BlacBox* test = new BlacBox(params);
test->simulate();
}Επίσης αν γίνετε να συνδέσω ένα progress bar με την συνάρτηση αυτή για να δείχνω την πρόοδο στον χρήστη.
Ευχαριστώ.
My dream is to fly over the rainbow so high!!!!