Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ProgressBar

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò sharizanis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 04-09-2007, 10:40. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-09-2007, 17:20 34679

Confused [8-)] ProgressBar

Για σε όλους :

Χρησιμοποιώ το Visual studio 2005 PROF  εδώ και λίγο καιρό  .Και δουλεύονταςΣε VB   προσπαθώ  τοποθετώντας πάνω σε μια φόρμα  ένα  progresBar (  το οποίο υπάρχει ήδη στο   toolbox  από προεπιλογή) .καθώς γεμίζει από ένα βρόχοΝα εμφανίσω  πάνω του το ποσοστό προόδου  πχ 35%  , 80% κλπ αλά μάταια  μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο control      Ευχαριστώ προκαταβολικά

•  03-09-2007, 17:40 34680 σε απάντηση της 34679

Απ: ProgressBar

Καλως μας ήρθες,

παρακαλούμε να φροντίζεις κατά το δυνατόν ωστε τόσο ο τίτλος [έγινε edit από εμένα] όσο και η θεματική περιοχή της δημοσίευσης να είναι κατάλληλοι για το αντικείμενο της δημοσίευσης. Επίσης λίγη προσοχή στο να διαβάζεται εύκολα το μήνυμα που γράφουμε και να παραθέτουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν άλλους συναδέλφους να μας προτείνουν κάποια λύση.

Μετακινώ τη δημοσίευση στην περιοχή των Windows forms. Για την ερώτησή σου, μήπως θα βοηθούσε λίγο αυτο το thread; http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/thread/24172.aspx

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  04-09-2007, 10:40 34686 σε απάντηση της 34680

Απ: ProgressBar

Με αυτό το post μου δίνεται η ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι το search αυτού του site είναι πολύ καλό (ως εξαιρετικό τολμώ να πω) και θα ήταν σώφρον να το χρησιμοποιούμε πριν κάνουμε μια ερώτηση. Πχ αν γράψεις Progress bar θα βγει κατευθείαν το post που προτείνει ο cap.
    Δεν αποτελεί μομφή, απλώς μια παρατήρηση, άλλωστε και εγώ στην αρχή σε κάποια από τα πρώτα μου post την είχα πατήσειEmbarrassed

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems